Alternatif Turizmin Liderinden 17. Yılına Özel Tatil Fırsatı - Son Dakika
Ekonomi

Alternatif Turizmin Liderinden 17. Yılına Özel Tatil Fırsatı

Alternatif Turizmin Liderinden 17. Yılına Özel Tatil Fırsatı

17 yıldır hizmet veren Şah Inn Paradise tatil köyü, sezonu erken rezervasyon indirimi ve uygun tatil planlarıyla birlikte 15 Nisan'da açıyor.

04.04.2016 14:01  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 yıldır hizmet veren Şah Inn Paradise tatil köyü, sezonu erken rezervasyon indirimi ve uygun tatil planlarıyla birlikte 15 Nisan'da açıyor.

Tatil planlarını önceden yapanlar için kaçırılmaz bir fırsat sunduklarını belirten Şah Inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, "2016 tatil sezonunu, 17. yılımıza özel yüzde 10+7 erken rezervasyon indirimi ile açıyoruz. Bizim için asıl önemli olan misafirlerimizin beklentilerini onlara konforlu, huzurlu ve güvenli bir ortamda sunabilmektir. 15 Nisan - 15 Mayıs tarihlerini kapsayan kampanyamızdan faydalanmak isteyenlerin Şah Inn Paradise web sitesini ziyaret edebilirler" dedi.

Tatil köyü hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Yücel, "Şehir merkezine 90 km, havalimanına 105 km ve Kumluca Merkez'e 12 km mesafede bulunan Şah Inn Paradise tatil köyünde misafirler su sporları ve gün boyu süren aktiviteler ile keyifli vakit geçirip, günlük kültür turları ile Demre, Myra, Limyra, Arykanda, Andriake, Olympos, Phaselis, Kekova, Simena, Üçağız, Patara, Kalkan, Kaleköy, Kaş, Xanthos, Saklıkent gibi tarihi yerleri ziyaret edebiliyorlar. Şah Inn Paradise'ın mutfağında ise Executive Chef Veli Arayıcı, Türk ve dünya mutfağından lezzetleri misafirlerin beğenisine sunuyor" ifadelerinde bulundu.

KALABALIK GRUPLAR İÇİN ÖZEL TOPLANTI SALONLARI

Şah Inn Paradise konumu ve hizmeti ile bir tatil köyü olmasına rağmen kalabalık gruplara, şirket, kurum ve kuruluşlara özel toplantı, kongre ve sempozyum salonlarıyla da hizmet veriyor. Kurumların beklentilerine uygun salonları ve kurum kültürüne uygun servisiyle misafirlerini ağırlıyor. Antalya'nın Kumluca bölgesinde bulunan Şah Inn Paradise Tatil Köyü, 10 bin metrekarelik sadece bayanların kullanımına ayrılmış özel alanı, 400 metre genişliğinde özel sahili ve 9 adet havuzu ile toplam 167 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Alternatif Turizmin Liderinden 17. Yılına Özel Tatil Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement