Altıeylül Belediyesi'nden "Kurtuluş Kupası" - Son Dakika
Yerel

Altıeylül Belediyesi'nden "Kurtuluş Kupası"

Altıeylül Belediyesi\'nden "Kurtuluş Kupası"

Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi, Kurtuluş Haftası dolayısıyla TB2L takımlarının katıldığı "1. Kurtuluş Kupası Basketbol Turnuvası" düzenledi.

06.09.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi, Kurtuluş Haftası dolayısıyla TB2L takımlarının katıldığı "1. Kurtuluş Kupası Basketbol Turnuvası" düzenledi.

Altıeylül Belediyesi'nin düzenlediği turnuvayı Vali Ahmet Turhan, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile çok sayıda basketbol sever izledi. Turnuva öncesi bir konuşma yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Kurtuluş Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz basketbol turnuvası çekişmeli ve zevkli maçlarla Balıkesirli hemşehrilerimize güzel bir seyir olacak. Biz Balıkesir'in kurtuluş gününü Altıeylül ilçesi olarak ismimizden alıyor ve bu sorumluluğu taşıyoruz. Kurtuluş günümüzü geniş bir yelpaze içerisinde kutlamaya karar verdik. Bugünkü turnuvada oynayacak takımlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Çeşitli gösterilerin ardından turnuvanın ilk karşılaşmasını Gediz Üniversitesi ve Socar Petkim takımları yaptı. Gediz Üniversitesi, güçlü rakibi Socar Petkim'i 70-71 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Basketbol severlerin ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk periyodu 13-17 biterken, devreye 31-30 Gediz Üniversitesi'nin galibiyeti ile girildi. Üçüncü periyotta ise karşılaşma 47-47 sona erdi. Zorlu mücadelenin galibi 71-70'lük skorla Gediz Üniversitesi oldu.

Altıeylül Belediyesi 1. Kurtuluş Basketbol Turnuvası'nın ikinci karşılaşmasında ise Mersin Büyükşehir Belediye ile Best Basketbol Takımı karşı karşıya geldi. Best Basketbol Takımı, yabancı transferleri Wiggins ve Colleman yanı sıra yerli transferleri ile de ilk kez taraftarının karşısına çıktı. Karşılaşmaya etkili oyun ile başlayan Best Basketbol ilk periyodu 18-7 önde kapattı. İkinci periyotta ataklarını artırmaya çalışan Mersin üst üste bulduğu sayılara rağmen, Best'in hücumuna engel olamadı. Best devreye 35-18 önde girerken, oynadığı oyunla taraftarlardan da büyük alkış aldı. Üçüncü periyodu da 98-40 önde götüren Best Basketbol, karşılaşmayı bu skorla bitirdi ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıeylül Belediyesi'nden 'Kurtuluş Kupası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement