Altın Fiyatları Cep Yakıyor - Son Dakika
Yerel

Altın Fiyatları Cep Yakıyor

Altın Fiyatları Cep Yakıyor

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki kuyumcular, geçtiğimiz yıllara oranla altın satışlarında büyük bir düşüş yaşandığını belirterek, fiyatların ise oldukça yüksek olduğunu belirttiler.

15.07.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki kuyumcular, geçtiğimiz yıllara oranla altın satışlarında büyük bir düşüş yaşandığını belirterek, fiyatların ise oldukça yüksek olduğunu belirttiler.

İlçede kuyumcu işleten Halil Süleymanoğlu, önceki yıllarda düğün sezonunda vatandaştan yoğun bir şekilde altın talebi olurken, bu yıl tam aksine altın satışlarının ciddi oranda durduğunu söyledi. Altın fiyatlarında bu yıl önemli ölçüde artış olduğuna değinen Süleymanoğlu, "Bu durumda ne altın alan ne de satan var. Önceki yıllarda düğün sezonunda oldukça iyi bir altın satışı yapıyorduk. Bu yıl ise tam aksine altın alan fazla olmuyor. Altın fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle vatandaş altın alamıyor. Geçen yıl 150-180 TL arasında satılan çeyrek altın bugünlerde 210 TL'ye satılıyor. Yarım altın 420 TL, tam altın 820 TL, cumhuriyet altını ise 845 TL'den satılıyor. Tabi fiyatlar günlük olarak değişebilmektedir. Bu yıl düğün sezonunda beklediğimiz altın satışı olmadı. Yüksek fiyatlar altın satışlarını oldukça olumsuz etkiledi" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altın Fiyatları Cep Yakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement