Altın: "Hedefimize Emin Adımlarla Devam Etmek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Altın: "Hedefimize Emin Adımlarla Devam Etmek İstiyoruz"

Altın: "Hedefimize Emin Adımlarla Devam Etmek İstiyoruz"

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Pazar günü saat 13.30’da sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçında 3 puanı alıp hedefimize ve yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

04.03.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Pazar günü saat 13.30'da sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçında 3 puanı alıp hedefimize ve yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

08 Mart Pazar günü saat 13.30'da 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Düz koşu ve şut ağırlıklı gerçekleşen antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Erhan Altın, "Bizim için sadece Antalya değil, önümüzde 12 maç var. 12 maçta önemli. Arkadaşlarımızla olumlu-olumsuz her şeyimizi paylaşıyoruz. Futbol hareketli bir oyun. Futbolda tabii ki olumsuzluklar ve mağlubiyetler olacak. Bir mağlup olduk diye hiçbir zaman için hedefimizden sapmıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Arkadaşlarımızla istişare yaptığımız zaman hepimiz birbirimizi eleştiriyoruz. Biz bunu hep yapacağız. Tabii ki bazı zaman rakiplerde bize olumsuzluklar yapıyor. İyi konsantre olduğumuz zaman işin üstesinden geliyoruz. Muhakkak terslikler çıkacak. Terslikler çıktığı zaman futbolcularımız, yönetimimiz, biz ve sizler bunun üstesinden geliriz her zaman. Pazar günü saat 13.30'da sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçında da taraftarımızın önünde 3 puanı alıp hedefimize ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altın: 'Hedefimize Emin Adımlarla Devam Etmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement