Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve halk oylamasına sunulan anketle belirlenen ’Altın Palmiye Ödülleri’ sahiplerini buldu.

10.05.2016 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve halk oylamasına sunulan anketle belirlenen 'Altın Palmiye Ödülleri' sahiplerini buldu.

Mersin'de bir otelde düzenlenen ödül töreni, spordan sinemaya, müzikten televizyona birçok ünlü ismi bir araya getirdi. İş ve siyaset dünyasının da büyük ilgi gösterdiği Palmiye Ödülleri'nde Sinema, Müzik, Spor, Yaşam, Televizyon ve Basın Ödülleri olmak üzere 6 kategoride ödüller sahiplerine verildi.

Törende konuşan Altın Palmiye Ödülleri Kurucu Başkanı Nedim Delibaş, Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl 3 yaşına bastığını, Antalya Altın Portakal ve Adana Altın Koza Ödülleri gibi bir marka haline getirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Bu sene Altın Palmiye Ödülleri tam 7 milyon 900 bin kişinin katılımıyla, büyük bir oylamayla yapıldı. Bu sene gerçekten bizi de şaşırtan bir teveccüh oldu. Bu organizasyonda hayallerimizin ötesine geçtik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, Mersin'in tarihin derinliklerinden günümüze insanlık tarihi ile yaşıt birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve birçok kültür değerine sahip Akdeniz'in incisi, yer yüzünün cenneti bir kent olduğunu söyledi. Mersin'in bugüne kadar hak ettiği şekilde tanıtılamadığını kaydeden Kocamaz, "Ama ben inanıyorum ki, planlanan hizmetler ve bu tür organizasyonlarla Mersin er ya da geç hak ettiği değeri alacaktır. Bu tür organizasyonlar bir kent için çok önemli ama yeterince destek bulamaması da manidar. İnşallah bundan sonraki yıllarda Mersinliler kendi değerlerine sahip çıkarlar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından manken Şebnem Schaefer ve Cem Kılıç'ın sunuculuğunu yaptığı gecede, ödüller sahiplerine verildi. Geceye katılan Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından ve eski teknik direktörlerinden Gheorghe Hagi büyük ilgi gördü. Sanatçı İzzet Yıldızhan'a Altın Palmiye ödülünü veren Hagi, yeniden Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Burada kariyerinde çok güzel bir dönem geçirdiğini vurgulayan Hagi, "Ben her zaman kazanmayı severim ve her zaman en iyi olmayı severim" ifadelerini kullandı.

Hagi, ayrıca sahnede Galatasaray pastasını da kesti. Hagi'ye gecede 'Yaşam Boyu Başarı' ödülü verildi.

'Yılın Futbol Adamı' ödülünü alan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları Vodafone Arena şeklinde hazırlanan pastayı keserken, "Yaptıklarımızın başkaları tarafından takdir edilmesi bizim için en büyük onurdur" diye konuştu.

Sinema Ödülleri kategorisinde, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Saadettin Erbil ise 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. Filmlerinden kısa kesit gösterilen Erbil'in ödülünü oğulları Mehmet Ali Erbil ile Mustafa Erbil, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan aldı. Erbil kardeşler, ödülü alırken duygulandı.

Sanatçılar İzzet Yıldızhan, Doğuş ve Tuğba Özerk'in şarkılarıyla renk kattığı ödül gecesinde, sinema sanatçıları Salih Güney ve Erkan Petekkaya davetlilerden yoğun ilgi gördü.

6 kategoride ödüllerin verildiği gecede ödül alan isimlerin bazıları şöyle:

"Sinema Ödüllerinde Yaşama Boyu Onur Ödülü: Sadettin Erbil, Yeşilçam Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Salih Güney, Yılın Erkek Sinema Oyuncusu: Erkan Petekkaya, Yılın Yardımcı Sinema Oyuncusu: Serkan Şengül (Kolpaçino), Yılın En İyi Aksiyon Filmi: Fatih'in Fedaisi Kara Murat, Yılın Yapımcısı: Fatih Usta (Fatih'in Fedaisi Kara Murat). Müzik Ödüllerinde Yılın Fantezi Müzik Sanatçısı: İzzet Yıldızhan, Yılın Albümü: Tuğba Özerk, Yılın Bestecisi: Doğuş. Televizyon ve Dizi Ödüllerinde Yılın Televizyon Dizisi: Diriliş Ertuğrul, Yılın Dizi Oyuncusu: Engin Altan Düzyatan, Yılın Yardımcı Dizi Oyuncusu: Ayberk Pekcan, Yılın Dizi Yönetmeni: Metin Günay, Yılın Komedi Oyuncusu: Yavuz Seçkin, Televizyon Sunucusu: Vatan Şaşmaz. Yaşam Ödüllerinde Yaşam Boyu Onur Ödülü: Mehmet Ali Erbil, Yılın Yerel Yöneticisi: Hüseyin Sözlü (Adana Büyükşehir Belediye Başkanı), Yılın İlçe Belediye Başkanı: Beşiktaş Belediyesi - Murat Hazinedar, Yılın Girişimci İş Kadını: Arzu Yalnız Zogun, Yılın Yazarı: Kahraman Tazeoğlu. Basın Ödüllerinde Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Oğuz Tongsir (TSYD Genel Başkanı), Yılın Gazetesi: Sabah Gazetesi." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek İmalathanesine Operasyon: 2 Kişi Yakalandı
    11:46 Adana'da Kaçak Havai Fişek İmalathanesine Operasyon: 2 Kişi Yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.


Advertisement