Altın Şef Semih Yurdagelen Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Altın Şef Semih Yurdagelen Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti

Altın Şef Semih Yurdagelen Başkan Sargın\'ı Ziyaret Etti

İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Semih Yurdagelen ile İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdiresi Hakime Cömert ve Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Aylin Toka ile birlikte Başkan Sargın'ı ziyaret etti.

05.05.2016 16:09  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Tüm Aşçılar Derneği ‪ve Nilüfer Belediyesi katkılarıyla 27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Podyum park'ta 2. Ulusal Gastronomi Festivali Altın Şefler yarışıyor yarışması düzenlendi. İznikli Altın Şefimiz İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi Yiyecek içecek hizmetleri 12 sınıf öğrencisi olan Semih Yurdagelen Türkiye Aşçıları Genç Milli Takımına seçildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a kazandığı madalya ve ödülleri sunan Altın şef Semih Yurdagelen yaptığı açıklama da "500 öğrencinin katıldığı yarışmada İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi olarak pizza ve makarna kategori dallarında Türkiye birinci, ekip olarak Ayşenur Dönmez ve İrem Almaz ile girmiş olduğumuz iki ana yemek kategorisinde Türkiye ikincisi olduklarını belirtti."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmasında" Öncelikle İznik Çok Programlı Anadolu Lisesi yöneticilerini tebrik ediyorum. İlçemiz her alanda olduğu gibi gün geçtikçe değişik alanlarda şampiyonlar yetiştiriyor. Bunlara emek veren öğretmenlerimizi ve başarılı öğrencilerimizi kutluyorum. Sizlerin şampiyonlukları İlçemizin ve Okullarımızın tanınmasına vesile oluyor. Genç kardeşimizin Türkiye Aşçıları Genç Milli Takımına seçilmesi daha nice şampiyonluklar kazanacağının göstergesidir. Ben Semih kardeşimize hem güveniyorum. Ondan Türkiye Şampiyonluğun yanı sıra Avrupa'dan da üstün başarılar bekliyoruz. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. Ardından Başkan Sargın başarısından dolayı Altın Şef Semih Yurdagelen'e hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Şef Semih Yurdagelen Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement