Altın Vuruş' Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Altın Vuruş' Öldürdü

Altın Vuruş\' Öldürdü

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde Yalçın Göçmen, koluna 'altın vuruş' olarak bilinen aşırı dozda uyuşturucu enjekte edince yaşamını yitirdi.

16.09.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde Yalçın Göçmen, koluna 'altın vuruş' olarak bilinen aşırı dozda uyuşturucu enjekte edince yaşamını yitirdi. Göçmen'in cesedini, kendisinden haber alamayan yakınları buldu.

Uzun süre telefonlarına cevap vermeyen 34 yaşındaki Yalçın Göçmen'i merak eden yakınları, bugün öğle saatlerinde Abdülhamit Yavuz Caddesi 66 numaradaki evine gitti. Yanlarındaki yedek anahtarla içeriye giren yakınları, Göçmen'i yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine adrese giden polislerin araştırmasında, anne ve babası Tire'de olan Yalçın Göçmen'in, öldüğü belirlendi.

Zaman zaman uyuşturucu kullandığı belirtilen Göçmen'in, ilk belirlemelere göre koluna 'altın vuruş' olarak da bilinen aşırı dozda uyuşturucu enjekte edince hayatını kaybettiği saptandı. Yalçın Göçmen'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altın Vuruş' Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement