Altına Fed Dopingi Geldi, Çeyrek 4 Lira Yükseldi - Son Dakika
Ekonomi

Altına Fed Dopingi Geldi, Çeyrek 4 Lira Yükseldi

Altın, Fed`in politika sıkılaştırmasının kademeli olacağını işaret etmesinin ardından kazançlarını genişletti. Çeyrek altın ise 1 günde 4 lira birden arttı.

18.06.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altın, Fed'in politika sıkılaştırmasının hızının kademeli olacağını işaret etmesinin ardından doların düşmesi ile birlikte sert yükseldi. Palladyum, Çarşamba günü ayı piyasasına girmesinin ardından, bir yılı aşkın sürenin en düşük seviyesi yakınında işlem gördü.

1.200 DOLARI ZORLUYOR!

Altının onsu yüzde 1.80 yükselerek 1.197 dolara ulaşırken, kritik seviye olan 1.200 doları zorluyor.

Singapur'da Phillip Futures Pte. yatırım analisti Howie Lee "Altın yönünü güvercin Fed'den alabilir ve kısa vadede yeniden yönünü 1,200 dolar seviyesine çevirebilir," dedi ve "İlk faiz artırımı Eylül'de yapılacak gibi görünüyor, ancak genel olarak, Aralık ayını da gözardı etmeyeceğim" dedi.

ÇEYREK ALTIN 1 GÜNDE 4 LİRA ARTTI

Öte yandan yurtiçinde ise çeyrek altın yüzde 2.56 yükselişle 172 liraya kadar yükseldi. Dün çeyrek altın Kapalıçarşı'da 168 liradan satılıyordu. (Kaynak:Uzmanpara)

Altına Fed Dopingi Geldi, Çeyrek 4 Lira Yükseldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Altına Fed Dopingi Geldi, Çeyrek 4 Lira Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Şırnaklı: 9813 cumhuriyetim var 2 3 Yanıtla
  • Jön: Garibanin altinla isi yok altini olan dusunsun parasi olan dusunsun cok sukur bugun karnimiz doydu diyen asgari ucretli ama mutlu yuvalardan huzur eksik olmasin 4 0 Yanıtla
  • Şırnaklı: 9813 cumhuriyetim var 0 2 Yanıtla

Advertisement