Altındağ Belediyesi İletişim Ağını Genişletiyor - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi İletişim Ağını Genişletiyor

Altındağ Belediyesi İletişim Ağını Genişletiyor

Altındağ Belediyesi, vatandaşlarla daha kolay ve daha sağlıklı iletişim kurmak için SMS uygulamasını hayata geçirdi.

21.04.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi, vatandaşlarla daha kolay ve daha sağlıklı iletişim kurmak için SMS uygulamasını hayata geçirdi. Altındağlı vatandaşlar istek, talep ve şikayetlerini artık 444 39 19'a mesaj atarak da bildirebilecek.

Daha önce Facebook, Twitter, e-mail, telefon ve web sitesi üzerinden Altın Masa'ya başvuru yapan vatandaşlar, artık SMS kanalıyla da görüşlerini bildirebilecek. Altındağlı vatandaşlar, 444 39 19 no'lu telefona, cep telefonlarından olduğu gibi ev telefonlarından da SMS atabilecek.

Altın Masa Çağrı Merkezi aynı özveri ve duyarlılıkla istek, talep ve şikayetlere cevap veriyor. Mesaj yoluyla Altın Masa ile iletişime geçerek görüşlerini bildiren vatandaşlar ise yeni uygulamadan oldukça memnun…

ALTINDAĞ BELEDİYESİ İLETİŞİMDE ENGEL TANIMIYOR

Altındağ Belediyesi'nin ortaya koyduğu yenilikler bunlarla da sınırlı değil. İşitme ve konuşma engelli vatandaşları da unutmayan Altındağ Belediyesi, günlük yaşama engelsiz bir katılım amaçlıyor. www.iletisimdeengellerikaldiriyoruz.com adresi de engelli bireylerin, kurumlarla olan iletişimlerini daha kolay bir hale getiriyor.

İşitme ve konuşma engelli vatandaşlar, Altındağ Belediyesi'nin sabit numarası olan 0312 507 00 00'a kısa mesaj atarak sistemin kendilerini kayıt altına almasını sağlıyor. Bu sayede engelli vatandaşlar, hem görüşlerini daha kolay ifade edebiliyor hem de taleplerine daha hızlı cevap alıyor. Altındağ Belediyesi bu uygulama ile işitme ve konuşma engelli bireylerin, engelsiz bir şekilde bilgiye ulaşmasını ve belediye ile daha kolay iletişime geçmesini amaçlıyor.

BAŞKAN TİRYAKİ: "AMACIMIZ, HİZMETİ HIZLANDIRMAK"

Amaçlarının vatandaşa verilen hizmetin hızını ve kalitesini artırmak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanıyoruz. Çağrı Merkezimiz, vatandaşlarımızdan sosyal medya, e-mail, telefon, web sitesi ve SMS yoluyla gelen tüm sorulara yanıt veriyor, işlemleri hızlandırıyor. İşitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız da artık Belediyemizle çok rahat iletişime geçebilir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi İletişim Ağını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement