Altındağ'da İftar Geleneği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Altındağ'da İftar Geleneği Devam Ediyor

Altındağ\'da İftar Geleneği Devam Ediyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bir klasik haline gelen iftar programlarında Altındağlı hemşehrilerini kucaklamaya devam ediyor.

23.06.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bir klasik haline gelen iftar programlarında Altındağlı hemşehrilerini kucaklamaya devam ediyor.

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Ulucanlar Cezaevi'ndeki iftar programlarında gönüller huzurla doluyor. Başkan Tiryaki, iftar vaktinde bile Altındağlı vatandaşların taleplerini göz ardı etmezken bu mütevazı programlar birlik ve beraberliğin simgesi olarak görülüyor.

ALTINDAĞ'DA HUZURLU TOPLUMUN TEMELLERİ ATILIYOR

Duaların eksik olmadığı iftar programlarının bu seferki davetlileri Karacaören ve Karakum Mahallesi sakinleri oldu. Başkan Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftarlar, hoşgörüye de davetiye çıkarıyor. Programa katılan vatandaşlar ise Başkan Tiryaki ile aynı yolda yürümekten büyük mutluluk duyuyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaptığı konuşmaya "Biz Altındağ'da büyük bir aileyiz" diyerek başladı. Altındağ'da birlik ve beraberlik duygularının her geçen gün daha kuvvetli bir hale geldiğini ifade eden Başkan Tiryaki, hoşgörülü bir nesil yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Başkan Tiryaki, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için Altındağ Belediyesi olarak sorumluluk almaktan bir an olsun kaçınmadıklarını vurguladı. Mübarek Ramazan Ayı'nın tüm İslam Alemi'ne barış getirmesi temennisinde de bulunan Tiryaki: "Ağzımız hep tatlı olsun" dedi.

HAMAMÖNÜ'NE UĞRAMADAN GEÇEMİYORLAR

Ramazan Ayı tüm İslam Alemi'ne olduğu gibi Hamamönü'ne de bereket getiriyor. Ankaralılar, en keyifli ve en sohbeti bol Ramazan akşamlarına Hamamönü'nde tanıklık ediyor. İftar için en çok tercih edilen yerlerin başında gelen Hamamönü, Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşları da ağırlıyor. Ramazan Ayı'nda Ankaralıların tek tercihi olan Hamamönü, bu Ramazan'da da yine dopdolu.

Hamamönü'nü tercih eden vatandaşlar, burada hem günün yorgunluğunu atıyor hem de birbirinden güzel etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor. Ney sesinin hiçbir zaman eksik olmadığı Hamamönü, Tasavvuf Müziği'nin de tek adresi… En güzel ilahiler Ramazan Ayı boyunca her akşam Hamamönü'nde Ankaralı vatandaşlarla buluşuyor. Altındağ Belediyesi tarafından kurulan ve el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği Hamamönü stantları da yoğun ilgi görüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ'da İftar Geleneği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement