Altındağ'da Seminer Maratonu - Son Dakika
Yerel

Altındağ'da Seminer Maratonu

Altında Belediyesi’nin kadın eğitim kültür merkezlerinde düzenlediği seminerlerle Altındağlı kadınlar, kendilerinetoplumsal hayatta daha fazla yer buluyor.

20.11.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altında Belediyesi'nin kadın eğitim kültür merkezlerinde düzenlediği seminerlerle Altındağlı kadınlar, kendilerinetoplumsal hayatta daha fazla yer buluyor.

YENİ DÖNEMDE YENİ SEMİNERLER

Altındağ Belediyesi, kadın eğitim kültür merkezlerinde her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli çalışmalara imza atacak. 2015 - 2016 dönemindedüzenlenecek olan seminerlerde, bilim ve tıp dünyasından uzmanlar Altındağlı kadınlara bilgi verecek. Seminerlerde sosyal hayata yön verecek olan konular da ele alınacak. Bu sayede Altındağlı kadınlar, hem sorunlarına en kısa yoldan çözüm bulacak hem de kişisel gelişimlerini tamamlama aşamasında büyük mesafe kat edecek.

SİVİL TOLUM ÖRGÜTLERİ VE KAMU KURULUŞLARIYLA İŞ BİRLİĞİ

Seminerlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ankara Halk Sağlığı Kurumu, Ankara Müftülüğü, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM), Altındağ İŞKUR Müdürlüğü, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Altındağ Toplum Sağlığı Merkezi, Lösemili Çocuklar Sağlık Eğitim Vakfı (LÖSEV), Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Kamu Hastaneleri Birliği, Ankara Üniversitesi Kadın Platformu, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) gibi kurumlardan gelecek olan yetkililer çok sayıda önemli konu hakkında Altındağlı kadınları bilgilendirecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ'da Seminer Maratonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement