Altındağ ve Keçiörenli Çocuklar Sinema Tebessüm'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Altındağ ve Keçiörenli Çocuklar Sinema Tebessüm'de Buluştu

Altındağ ve Keçiörenli Çocuklar Sinema Tebessüm\'de Buluştu

Altındağ ve Keçiören ilçelerinde Kur’an kursuna devam eden çocuklar, Pursaklar Belediyesi Tebessüm Sinema Salonu’nda bir araya gelerek “6 Süper Kahraman” animasyon filmini izledi.

18.08.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ ve Keçiören ilçelerinde Kur'an kursuna devam eden çocuklar, Pursaklar Belediyesi Tebessüm Sinema Salonu'nda bir araya gelerek "6 Süper Kahraman" animasyon filmini izledi.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sinema Tebessüm, ilçe dışından gelenlere de kapılarını açtı. Özellikle yaz mevsiminde çeşitli kursa katılan çocuklara yönelik düzenlenen sosyal ve sanatsal aktiviteler konusunda Pursaklar Belediyesi'nin sinema salonu tercih ediliyor. Her geçen gün büyük ilgi gören Sinema Tebessüm'de ücretsiz film izleyen Altındağ ve Keçiörenli çocuklar, eğitimlerine bir günlük ara vererek sinemanın keyfini çıkarttı. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde bulunan Sinema Tebessüm'de izletilen animasyon filmini 80 çocuk izledi. Sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden kurs eğitmenleri Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ ve Keçiörenli Çocuklar Sinema Tebessüm'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement