Altındağlı 200 Öğrenciden 200 Fidan - Son Dakika
Yerel

Altındağlı 200 Öğrenciden 200 Fidan

Altındağlı 200 Öğrenciden 200 Fidan

Çevre konusunda daha bilinçli bir hale gelen Altındağlı çocuklar, sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam etti.

22.04.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre konusunda daha bilinçli bir hale gelen Altındağlı çocuklar, sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam etti. Ulubey Gençlik Merkezi'ne üye 200 öğrenci, doğayı korumak için önemli bir projeye imza attı. Peçenek köyüne 200 fidan diken çocuklar, çevreye verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

"YEŞİL ALANLAR BİR KENTİN CAN DAMARIDIR"

Yeşil alanlara verdiği önemi her fırsatta dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların bu davranışından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Tiryaki, yeşil bir Altındağ için yaşlısıyla genciyle mücadele verdiklerinin altını çizerek sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak amacıyla çalıştıklarını vurguladı. Metropollerde nefes alacak alan olmadığına dikkat çeken Tiryaki, "Bu durumun önüne geçmek için geride bıraktığımız iki dönemde Altındağ'da çok büyük adımlar attık. İlçemize dev parklar kazandırdık. Altındağ'daki yeşil alan miktarı 1 milyon metrekareyi geçti. İlçemize daha çok park yapmak istiyoruz. Çünkü yeşil alanlar bir kentin can damarıdır" dedi.

HERKESİN BİR FİDANI OLDU

Ulubey Gençlik Merkezi öğrencilerinden Ahsen Nur Doğan, yeşil bir çevre için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydederek ağaçların oksijen kaynağı olduğunu hatırlattı. Betonarme yapılarla kaplı şehirlerde yeşil alanlara ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Ahsen, Altındağ'da yeşil alanların giderek arttığını ifade etti. Ahsen, kendilerine sunduğu yeşil alanlar ve parklar için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti.

Öğrencilerden Halit Esen de ağaçların insan hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirterek sağlıklı bir çevrenin ancak ağaçlarla var olacağını aktardı. Gelecek kuşaklara bir orman bırakmak istediklerini anlatan Esen, şunları söyledi: "Bu nedenle herkesi ağaç dikmeye davet ediyorum. Peçenek köyünde bugün yüzlerce ağaç diktik, hepimizin bir fidanı oldu. Bu fidanlar belki bugün değil ama ileride bir orman oluşmasını sağlayacak." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağlı 200 Öğrenciden 200 Fidan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement