Altınlarını Samanlığa Saklayan Kadın, Birikimini Hırsızlara Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Altınlarını Samanlığa Saklayan Kadın, Birikimini Hırsızlara Kaptırdı

Altınlarını Samanlığa Saklayan Kadın, Birikimini Hırsızlara Kaptırdı

Bursa'da Fatma Erdoğan isimli vatandaşın evinin bahçesindeki samanlığa sakladığı 100 bin liralık altını hırsızlar çaldı.

06.03.2015 15:25  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da evin bahçesindeki samanlığa saklanan 100 bin liralık altını hırsızlar çaldı. Mağdur Fatma Erdoğan, "Komşularım samanlıkta ses duyup bana mesaj atmış ama bakmadım. Olayı sabah fark ettim" dedi.

"100 BİN LİRA CİVARINDA ALTIN VARDI"

Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Alaattinbey Mahallesi'nde ikamet eden Fatma Erdoğan (47), evinin bahçesinde bulunan samanlığa sakladıkları değeri 100 bin lirayı bulan altınlar hırsızlar tarafından çalındığını söyledi.

Samanlıkta "kuyu" şeklinde altınları koymak için yer yaptıklarını dile getiren Fatma Erdoğan, "Samanlığımızda bu yeri kazdık ve içine beton attık. İçinde büyük bakır koyduk. Eşimin, kendimin, gelinimin altınlarını buraya koyduk. 80-100 bin lira civarında altın vardı. Altınlar arasında 1 adet altın set, 2 metre altın zincir köstek, 7 adet geniş aynalı altın bilezik, 1 adet külçe geniş altın bilezik, 1 adet kelepçeli altın bilezik, 3 adet beşibiryerde, 1 adet beyaz taşlı yüzük, 1 adet beş taş yüzük, 1 adet tek taş yüzük, 1 adet ata altın, 1 adet külçe altın bilezik, 1 adet altın gerdanlık, 1 adet gümüş kemer antika ziynetlerimiz vardı" dedi.

"BEN HER GÜN GELİP KONTROL EDİYORDUM"

Her hafta köyde düğün olduğu için altınları banka yerine burada sakladıklarına vurgu yapan Erdoğan, "Sürekli köyde düğün olduğu için altınları bankaya yatırmıyoruz. Köyde mutlaka düğün, dernek oluyor. Her hafta buradan çıkarıyoruz. Altın alıp yerine tekrar koyuyoruz. Kim aldığı belli değil. Ben her gün gelip altınları kontrol ediyordum. Üzerine mermer koyup üzerini örtüyordum" diye konuştu.



MESAJA BAKSAYDI ALTINLARI KURTARACAKTI

Hırsızlığın olduğu gece komşularının kendisine cep telefondan mesajla haber verdiğini ifade eden Erdoğan, "Komşularım samanlıkta ses duymuşlar. Bana mesaj atmışlar. Gören kimse olmamış. Bende başka mesaj diye gece 12'den sonra bakmadım. Sabah 9'da baktım mesaja. İçim yanıverdi. Gelip samanlığa baktım, altınlar gitmiş. Altınları almışlar, üzerini örtüp mermeri üzerine yeniden koymuşlar" diye konuştu.


Fatma Erdoğan'ın eşi Yusuf Erdoğan, altınların çalınması üzerine durumu polise bildirdi. Polis, samanlıkta ve altın kuyusunda hırsız ya da hırsızlara ait ipucu aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınlarını Samanlığa Saklayan Kadın, Birikimini Hırsızlara Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • misafir 07: teyzem ya mesaja baksaydında ahıra gitseydin belkide ahırda seni boğub öldürebilirlerdi. . belkide böyle daha hayırlı olmuş mesaja bakmadığın. canından kıymetlimi canına bişey olmasın yeterki. . altın bulunur ama can bulunmaz. . 12 0 Yanıtla
  • Behzat Ç: Kuyuyu yapan insaatcifan baskasi degildir ?? yada evdeki cocuklardan birisi yada kuyu isini bilen komsu. 10 0 Yanıtla
  • mehmet coşkun: geçmiş olsun dezee. . . ipucu vereyim. . samanlığı yani bahçenizi görebilen komşunun çocuğu veyahutta sürekli sık sık düğünlerin sonlarında size gelen bir akrabanız yapmıştır bunu yapan anca yirmi yada otuz yaşları arasında birileri yapmıştır. . . yatırım tavsiyesi değildir tamamen kendi şahsi düşüncem. . :)) 8 0 Yanıtla
  • niyazi: Burada yorum yapan zavallılar,8 haziran sabahi yorum yazdığınız cihazları açmak bir yana elinize dahi alamayacaksiniz... 3 4 Yanıtla
  • metin1: Boşver be teyze, canın sağolsun. Nasip değilmis. , , 3 0 Yanıtla
  • Tolga: Sana o Mesajı kim attıysa onun Peşine düşün Altınlar onlarda. Şimdiden bulduğunuz için gözünüz Aydın . Bir daha samanlaha altın saklamayın . Bakın Tolga bank var Kıymetli değerli eşyalarınızı paranızı getirin Tolga bank 1 , e iki veriyor. Hem kazanırsınız hem her şeyiniz sağlam , kalır. Tolga bank???????? 2 0 Yanıtla
  • metin1: Zühtü çalmıştır 1 1 Yanıtla
  • ödsi: nedemişler sakla altını gelir samanı 0 0 Yanıtla
  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement