İçişleri Bakanı: Operasyonlarda 2 Binin Üzerinde Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı: Operasyonlarda 2 Binin Üzerinde Terörist Öldürüldü

Selami Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana yapılan operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

05.10.2015 11:23  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Selami Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana yapılan 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

4 BİN OPERAYON YAPILDI

Bakan Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana 2 bin 483 terör olayının meydana geldiğini, buna karşı jandarma, emniyet ve silahlı kuvvetler mensuplarının yurt içinde 4 bin 328 operasyon gerçekleştirdiğini, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İşte Bakan Altınok'un yaptığı açıklamalardan satır başları:

"NAMAZ KILDIRMIYORLAR"

"Sözde şehitlik ve mezarlık dedikleri alanların etrafındaki binalardan 35 tane kaleşnikof aldık. Kaleşnikoflara namaz kıldırmıyorlar. Ortadoğu'da yaşananlar, Arap Baharı sonucunda PKK da kendisine dışardan sunulan bir takım önerilerle herhalde hayallere kapıldı diye düşünüyorum.

Bu hayaller sonucunda belki çözüm sürecinin başlangıcında kabullenmiş olduğu değerlendirmeleri ve kabulleri değiştirebileceğini, daha fazlasını alacağı hayallerine kapıldı. Ama Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücü, dört bin yıllık devlet geleneği, buna müsaade etmez, etmeyeceğini de gördüler.

"90'LI YILLAR SÖYLEMİNİ KABUL ETMİYORUZ"

Bunun tek bir gerekçesi vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak. 90'lı yıllar söylemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her şeyi hukuk çerçevesinde yapıyor. 90'lı yıllar söyleminde Terör örgütü kaldı. 90'lı yıllar söylemini terör örgütü gerçekleştiriyor.

CİZRE AÇIKLAMASI

Cizre olayı gündemde kaldığı için söylüyoruz mutlaka bir fırın açtık, mutlaka bir eczane açtık. Ama terör örgütü açılmasın diye özel gayret etti, onlara baskı yaptı. Bunların açılmadığı dönemlerde, dün Silvan'da valimizle konuştum. Diyarbakır'dan kamyonlarla ekmek götürdüler.

AHMET HAKAN SÖZLERİ

Ahmet Hakan Coşkun ile alakalı 2007 yılında yakın koruma tedbiri uygulanmaya başlanmış. Bir yıl sonra, İstanbul'daki arkadaşlarımızın bana verdiği bilgiye göre, kendi talebi üzerine yakın koruma tedbiri çağrılı koruma tedbirine çevrilmiş."

İçişleri Bakanı: Operasyonlarda 2 Binin Üzerinde Terörist Öldürüldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı: Operasyonlarda 2 Binin Üzerinde Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • polis kemal: AT YALANINI BAKAN EFENDİ 27 6 Yanıtla
  • urfali : bitti o zaman 35 sene bitiremdeniz masaya gelin gerisi yalan 17 12 Yanıtla
  • GERÇEK : vyalan yalan seni sevdim yalannnnnn 7 15 Yanıtla
  • amed : utanmiyorsunuz o kadar yalan atiyorsunuz 10 12 Yanıtla
  • barut: ufak ufak at civciler yesın 18 3 Yanıtla
  • (@): bu iş bittimi sen ondan haber ver.neymiş 2000 bin öldüyse 4000 oraya yetişti bile 3 18 Yanıtla
  • vatandaş: kökleri kazınsın sayın bakanım yanınızdayız .... 11 9 Yanıtla
  • CENK: AT AT KALEDEYİZ.. 16 3 Yanıtla
  • Hatun kişi: asla inanmıyorum 4 13 Yanıtla
  • taseron isci: Yersen 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement