Altınordu 8 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu 8 Maçtır Kazanamıyor

Ptt 1'inci Lig'de Ege derbisinde deplasmanda Denizlispor'la 2-2 berabere kalan Altınordu, son 9 yılın en kötü serisini yakaladı.

10.04.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Ege derbisinde deplasmanda Denizlispor'la 2-2 berabere kalan Altınordu, son 9 yılın en kötü serisini yakaladı.

Son 2 haftada uzatma dakikalarında yediği gollerle Giresunspor'a yenilip, Denizlispor'la berabere kalarak galibiyet hasreti 8 maça çıkaran Altınordu 3'üncü Lig'de yarıştığı 2006-07 sezonundan bu yana ilk kez üst üste 8 müsabakada 3 puan yüzü göremedi.

2006-07'nin ilk 8 maçında Aliağa Belediyespor, Kütahyaspor, Sidespor ve Kemalpaşaspor'la berabere kalıp, Bursa Merinos, Afyonkarahisar, Göztepe ve Bozüyükspor'a yenilerek 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alan Altınordu, 9 sezon sonra aynı kaderi yaşadı.

Geçen sezon ilk 7 haftada galip gelemeyen kırmızı lacivertliler, Bucaspor, Denizlispor, Giresunspor, Alanyaspor ve Boluspor'la berabere kalıp, Osmanlıspor ve Kayserispor'a boyun eğmişti. Bu sezon en son 1461 Trabzon'u deplasmanda 3-1 mağlup edene Altınordu, daha sonra 4 beraberlik, 4 yenilgi aldı.

Altınordu bu periyotta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabük, Göztepe ve Denizlispor'la berabere kaldı. Alanyaspor, Vartaş Elazığspor, Adanaspor ve Giresunspor'a mağlup oldu.

Play off hedefinden uzaklaşan Altınordu'da çarşamba günü İzmir'de oynanacak Balıkesirspor maçı öncesi sarı kart cezalısı durumuna düşen Erdoğan forma giyemeyecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu 8 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement