Altınordu'a Denizlispor Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'a Denizlispor Uyarısı

Ptt 1'inci Lig'de Giresunspor yenilgisiyle ilk 6'nın dışına çıkan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, cumartesi günü evlerinde Denizlispor'la oynayacakları lmaçta işlerinin kolay olmadığını söyledi.

04.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Giresunspor yenilgisiyle ilk 6'nın dışına çıkan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, cumartesi günü evlerinde Denizlispor'la oynayacakları lmaçta işlerinin kolay olmadığını söyledi.

Rakiplerinin son deplasman maçında Yeni Malatyaspor'u mağlup ettiğini belirten Hüseyin Eroğlu, "Bu lig gerçekten çok enteresan. Son sıradaki takımın puanı 8, liderin puanı ise 19 Her takım birbirini yenebiliyor. Dikkatli olmalıyız" dedi.

Rakip kim olursa olsun, ilk yarının sonuna kadar oynayacakları 7 karşılaşmaya da 3 puan parolasıyla çıkacaklarının altını çizen teknik direktör Eroğlu, "Denizlispor'u mağlup ederek iç sahada 4'te 4 yapmak için mücadele edeceğiz. Seyircimize keyifli bir doksan dakika izletmek amacındayız" diye konuştu. Altınordu'da cezalı stoper Çağlar dışında eksik oyuncu bulunmuyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'a Denizlispor Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement