Altınordu Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu Belediyesinin Çalışmaları

Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen 90 kilometrelik beton yol projesinde sona yaklaşıldığı belirtildi.

25.08.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen 90 kilometrelik beton yol projesinde sona yaklaşıldığı belirtildi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, beraberinde yardımcısı Fatih Evli ve birim müdürleri ile birlikte Yağızlı-Akkese bağlantı yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tekintaş, incelemelerin ardında yaptığı açıklamada, "Altınordu Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi beton yol programımıza devam ediyoruz. Şu anda ekiplerimiz Yağızlı-Akkese bağlantı yolu, Teyneli- Dedeli bağlantı yolu ve Hacılar mahallemizde çalışma yürütüyor. Beton yol programımıza 2017 yılında da devam edeceğiz. Yapılan her çalışmanın millet için yapıldığının bilincinde ve farkındayız. Onun için 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Çalışmaların devam edeceğini kaydeden Tekintaş, şöyle devam etti:

"Hedefimiz yıl sonuna kadar 90 kilometrelik beton yol programımızı tamamlamak. Ekiplerimiz gece gündüz demeden bunun gayreti içinde çalışıyor. Biz de başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile çalışma yapılan ve yapılacak olan yol ağımızı inceleyerek işlerin daha da kaliteli olması için çalışıyoruz. Milletimizin bize olan güven ve desteğini onlara söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirerek göstermeye gayret ediyoruz."

2017 yılında beton yol çalışmasına devam edileceğini söyleyen Tekintaş, "Hedefimiz yarım kalan mahallelerimizde beton yol çalışmasını devam ettirmek. Bunun için gereken çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Belediye olarak elimizin değmediği ve ekiplerimizin girmediği mahalle kalmayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altınordu Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement