Altınordu Cem'i Bekliyor - Son Dakika
Spor

Altınordu Cem'i Bekliyor

Altınordu Cem\'i Bekliyor

Ptt 1'inci Lig'de ara transfer döneminde Halil İbrahim, Gökhan ve Yıldıray'la yollarını ayırdıktan sonra sadece Şanlıurfaspor'dan Ahmet Arı ile anlaşan Altınordu, bir süredir peşinde olduğu Adanasporlu, forvet arkasında görev yapan 23 yaşındaki Cem Özdemir'i transfer döneminin sona ereceği pazartesi gününe kadar kadroya dahil etmek istediği öğrenildi.

30.01.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de ara transfer döneminde Halil İbrahim, Gökhan ve Yıldıray'la yollarını ayırdıktan sonra sadece Şanlıurfaspor'dan Ahmet Arı ile anlaşan Altınordu, bir süredir peşinde olduğu Adanasporlu, forvet arkasında görev yapan 23 yaşındaki Cem Özdemir'i transfer döneminin sona ereceği pazartesi gününe kadar kadroya dahil etmek istediği öğrenildi. Adanaspor formasıyla 2010-11 sezonundan bu yana PTT 1'inci Lig'de oynayan Cem'in bu sezon takımında şans bulamamaktan şikayetçi olduğu öğrenildi. 1461 Trabzon deplasmanının hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak Altınordu'da eksik yok.

Altınordu'nun Kuşadası'nda düzenlediği Sömestr Turnuvası renkli görüntülere sahne oluyor. Bornova, Alsancak, Yeşilyurt, Evka-3, Üçyol, Bergama, Konya, Antalya, Ayvalık, Mersin, Denizli, Çorlu, Ankara, Kağıthane ve Kuşadası futbol okullarının katıldığı organizasyonda, 2002-2010 yaş kategorilerinde 56 ekipten toplam 550 oyuncu tüm hünerlerini sergiliyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu Cem'i Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement