Altınordu'da 92'nci Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da 92'nci Yıl Coşkusu

Altınordu\'da 92\'nci Yıl Coşkusu

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, 92'nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

26.12.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, 92'nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. 26 Aralık 1923'te kurulan İzmir'in Cumhuriyet ile yaşıt kulübü Altınordu'nun yeni yaşı için ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi.

Törene, Altınordu Futbol Kulübü Başkanvekili ve Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak, dernek yöneticileri, Sait Altınordu Yerleşkesi Tesis Amiri İsmail Sütçü, U10 ve U11 takımı oyuncuları, antrenörleri ve taraftarlar katıldı.

Mertan ve futbol okulu öğrencileri, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, Mertan çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, "Altınordu büyük bir camia, bugüne kadar getirdiğimiz bu bayrağı bundan sonraki dönemde sizler devralacaksınız" diye konuştu. Efsane amigo Sarı Yaşar, törene katılanlara "Bir baba hindi" tezahüratını söyletti.

Törenin ardından kulübün Kurucu Başkanı Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın Konak Diş Hastanesi'nin yanındaki heykeline çelenk bırakıldı. Ayrıca Futbol Eğitim Kurumu Tesisleri'nde mini masa tenisi etkinliği düzenlendi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da 92'nci Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement