Altınordu'da Emre Şoku - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Emre Şoku

Altınordu\'da Emre Şoku

Ptt 1'inci Lig'de deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına odaklanan Altınordu'ya sol bek Emre Kara'dan kötü haber geldi.

08.09.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediye spor maçına odaklanan Altınordu'ya sol bek Emre Kara'dan kötü haber geldi.

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Altınordu'nun U19 takımı ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre'nin çekilen MR'ında sol ayak bileğinde zedelenme tespit edildi. 26 yaşındaki futbolcunun en az 3 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

Kırmızı lacivertli ekibin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan sol bek Gökhan Yılmaz'ın sakatlığının ardından Emre'nin de görev alamayacak olması, teknik heyeti sıkıntıya soktu. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Altyapıdan ya da takım içinden alternatif yaratıp bu eksiği kapatacağız. Şans bulacak oyuncumuzun görevini en iyi şekilde yapacağından kuşkum yok" dedi.

TORBALI'DA GERİ SAYIM

Altınordu'nun yeni sportif merkezi olacak olan Torbalı Belevi Tesisleri'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tesislerde Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın da katılımıyla çim tohum ekimi töreni yapacağı açıklandı. Devre arasında A takımın Selçuk Efes Tesisleri ve Kuşadası Kamp Merkezi'nden Torbalı Tesisleri'ne taşınmasının planlandığı ifade edildi.

Yaklaşık 2 aydır süren çalışmalarda lojman ve sahaların yapımının sürdüğü bildirildi. 80 dönümlük arazide inşa edilen dev tesiste projeye göre, tribün ve soyunma odalarıyla birlikte standart ebatlarda 4 adet çim saha, 2 tane sentetik çim saha, futsal sahası için spor salonu, ayak tenisi sahaları, A takım ve altyapı takımları için lojmanlar, yemekhane, konferans salonu yer alacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement