Altınordu'da Fenerbahçe Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Altınordu'da Fenerbahçe Hazırlıkları

Altınordu\'da Fenerbahçe Hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Altınordu, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

29.12.2014 13:51  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Altınordu, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in 15. hafta maçında dün Manisaspor'u 1-0'lık skorla geçen Altınordu, yarın akşam İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan kırmızı-lacivertliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Geçtiğimiz hafta 44 yıl aradan sonra Fenerbahçe ile karşılaştıklarını hatırlatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İyi bir maç olmuştu, iyi bir mücadele olmuştu. Berabere bitti ama en azından dostça bitti. Tabi bu maçın rövanşını da yarın oynayacağız. Fenerbahçe takımını burada en iyi şekilde ağırlayacağız. Zaten İzmirli futbolseverlerin de maça gelmeleri için bilet fiyatları ucuz tutuldu. Biz de tabii ki kupada oynayacağımız Fenerbahçe ile 44 yıl aradan sonra ikinci defa oynayacağız. Bu da dostluk anlamında iyi bir şey" dedi.

"SAHADAN GALİP AYRILMAK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyleyen Eroğlu, "Sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Rakibe tabii ki saygı duyuyoruz. İyi bir kadroları var ve büyük bir camiaya sahipler. Biz de kendi özelliğimiz olan iyi mücadeleyi sergileyeceğiz, futbol oynayacağız. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz ve sahadan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

"Fenerbahçe kupa maçına as kadroyla çıkmasa bile çok yetenekli ve iyi futbolculara sahip" diyen Eroğlu, "Fenerbahçe, kupada da olsa ligde de olsa her zaman hedefi olan bir takım. Biz bunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"TEMPOLU OYNAMAK ZORUNDAYIZ"

Dün ligde Manisaspor'la karşılaştıklarını da hatırlatan genç teknik adam, şöyle konuştu:

"Biz de dün maç oynadık. Lig maçı çok önemliydi bizim için. Bir gün dinleme arkasından yarın bir daha oynayacağız. Ama sahaya kazanmak için çıkacağız, futbol oynamak için çıkacağız. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz. Tempolu oynamak zorundayız. İlk maçta da gördük, Fenerbahçe tempoyu yükseltmeye çalışan bir takım. Onlara saha içinde karşılık vermek zorundayız. Her zaman takım oyununa önem verdik. Birlikte oynar, birlikte mücadele edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu maçtan da alacağımız 3 puan bizi kupada önemli bir yere getirecek." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'da Fenerbahçe Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement