Altınordu'da Gençler Sabırla Pişecek - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Gençler Sabırla Pişecek

Altınordu\'da Gençler Sabırla Pişecek

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, altyapıdan A takıma dahil edilen genç futbolcuları bir anda sahaya süremeyeceğini ifade etti.

13.08.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, altyapıdan A takıma dahil edilen genç futbolcuları bir anda sahaya süremeyeceğini ifade etti. "Kendi evlatlarımız şu an PTT 1'inci Lig'de oynayabilirler ama birçoğu bu ligi kaldıracak seviyenin altında" diyen Eroğlu, "Kulüp olarak 1-2 sene yapılanmamız, çocukların büyümesi gerekiyor. Yabancı futbolcuların çok olduğu, zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Kadromuzdaki tüm gençlerin bir anda gelip oynayacağı düşünülmemeli" dedi.

Takımda forma şansına yakın genç isimler olduğunu ve futbolcuları yaşlarına göre ayırt etmediğini dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Avrupa'da futbolcular genç yaşta görev alıyorsa, Türkiye'de de gençler futbolun doğrularını yaparak şans bulabilirler. Ancak sabırlı olmamız gerekiyor. Biz Bundesliga'ya gönderdiğimiz Çağlar'ı ve Süper Lig'e giden Cengiz'i, 7-8 yılda hazırladık. Son 1.5 senede parlamış olabilirler ancak onlara uzun süre emek verdik, bu seviyeye gelmeleri kolay olmadı" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Gençler Sabırla Pişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement