Altınordu'da Kaldırımlara Duba - Son Dakika
Yerel

Altınordu'da Kaldırımlara Duba

Altınordu\'da Kaldırımlara Duba

Ordu’nun Altınordu ilçesinde eski kaldırımların söküldüğü ve baskı beton çalışmasının yapıldığı cadde ve sokaklara duba yerleştirilmeye başlanıldı.

24.05.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu ilçesinde eski kaldırımların söküldüğü ve baskı beton çalışmasının yapıldığı cadde ve sokaklara duba yerleştirilmeye başlanıldı.

Modern sokaklar inşa etmek için öncelikle eski kaldırımları söktüklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, zaman kaybetmeden sökülen kaldırımları daha modern ve daha kaliteli baskı beton kaldırım ile yenilediklerini ifade etti. Başkan Engin Tekintaş, "İlçe merkezinde daha önce kaldırımdan yoksun sokakları yeni baştan inşa etmeye devam ediyoruz. İlk olarak eski ve harabe durumda olan kaldırımları söküyor, daha sonra zaman kaybetmeden buraları baskı beton kullanarak yeniliyoruz. Şimdi ise bu yeni yapılan kaldırımları araç parkı başta olmak üzere park yapılmasını engellemek için dubalar ile koruma altına alıyoruz" dedi.

"KALDIRIM İŞGALİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Kaldırımların halkın ortak kullanım alanı olduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kaldırım işgali yapan kişilere kesinlikle göz yummayacaklarını söyledi. Başkan Tekintaş, özellikle halkın yürüyüş yollarına araç konulmasının başkalarının hakkına saygısızlık olduğunu belirterek, "Bu konuda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bir süredir çalışma yapıyor. Vatandaşların en çok kaldırım işgali yaptıkları ve halktan gelen şikayetler değerlendirilerek işgal yapılan alanlara son vermek amacıyla duba konulması kararlaştırdık" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınordu'da Kaldırımlara Duba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement