Altınordu'da Süper Lig Hesapları - Son Dakika
Spor

Altınordu'da Süper Lig Hesapları

Altınordu\'da Süper Lig Hesapları

PTT 1. Lig’de 24. haftada ligde kalma mücadelesi veren Altınordu, bu haftadan sonra arka arkaya aldığı 8 galibiyetle play-off yarışına ortak oldu.

12.05.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de 24. haftada ligde kalma mücadelesi veren Altınordu, bu haftadan sonra arka arkaya aldığı 8 galibiyetle play-off yarışına ortak oldu.

8 hafta öncesine kadar kümede kalma mücadelesi veren Altınordu, şimdi Süper Lig hesapları yapıyor. Ligde son mağlubiyetini 24. haftada 1-0'lık skorla şampiyon Kayserispor'a karşı alan kırmızı-lacivertli İzmir ekibi, bu haftadan sonra oynadığı 8 maçını da kazanarak yeni bir rekorun da sahibi oldu. Daha önce 6 maçlık galibiyet serisiyle bu sezon üst üste 6 maç kazanan tek takım unvanını elde eden Altınordu, Manisaspor'u da 6-1'lik skorla yenerek seriyi 8 maça çıkardı.

İZMİR'İN UMUDU OLDU

Son 8 haftada yaptığı muhteşem çıkışla kendini bir anda play-off hesapları yaparken bulan Altınordu, yıllardır Süper Lig hasreti çeken İzmir'in de en büyük umudu oldu.

Üst üste aldığı 8 galibiyetle puanını 50 yaparak play-off barajı içinde yer alan Şanlıurfaspor'la olan puan farkını 1'e kadar indiren Altınordu, son 2 maçında yine kendisi gibi Süper Lig mücadelesi veren Samsunspor'la evinde, Adana Demirspor'la ise deplasmanda karşılaşacak.

GÖKSU GOL KRALLIĞINA DOĞRU

Altınordu'nun aldığı galibiyetlerde önemli pay sahibi olan 30 yaşındaki golcü Göksu Türkdoğan ise gol krallığına aday. Albimo Alanyasporlu Ayite ve Kayserisporlu Mert Nobre'nin 16'şar golle zirvede olduğu gol krallığı yarışında, 15'şer golü bulunan Antalyasporlu Lamine Diarra ve Osmanlısporlu Muhammet Reis ikinci sırada yer alıyor. Altınordulu Göksu ise attığı 14 golle, Bolusporlu Prijovic'le üçüncülüğü paylaşıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'da Süper Lig Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement