Altınordu'da Yol Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Altınordu'da Yol Seferberliği

Altınordu\'da Yol Seferberliği

Altınordu Belediyesi, kırlık alanda bulunan yolların düzenlenmesi ve betonlanması çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

03.11.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi, kırlık alanda bulunan yolların düzenlenmesi ve betonlanması çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe merkezindeki 23 mahallenin dışında kalan ve kırlık alanda bulunan mahallelerinin yollarını betonlayan Altınordu Belediyesi'nin özellikle mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarını düzenleme, sanat yapılarını inşa etme ve betonlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait yol ekiplerinin tüm araçlarıyla Gerce, Ortaköy, Erenli, Bahariye, Aydınlık, Pelitli, Topluca, Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerinde grup yolu çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü söyledi. Tekintaş, "İlçemizin coğrafi durumu sebebiyle en büyük sorunlarının başında yollar geliyordu. Göreve geldiğimizden bu yana kırlık alandaki mahalle yollarının betonlanmasını gerçekleştirdik. Grup yollarının da düzenlenmesi, sanat yapılarının inşa edilmesi ve diğer çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kurtarmak istiyoruz. Tüm gayretimiz bu yöndedir" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınordu'da Yol Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement