Altınordu'da Yolun Sonu Şampiyonluk - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Yolun Sonu Şampiyonluk

Altınordu\'da Yolun Sonu Şampiyonluk

Altınordu, üst üste 2'nci şampiyonluğunu yaşayarak PTT 1'inci Ligi'ne yükselmeye çok yaklaştı.

21.04.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu, üst üste 2'nci şampiyonluğunu yaşayarak PTT 1'inci Ligi'ne yükselmeye çok yaklaştı.

Zorlu Bandırmaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerek bitime 3 hafta kala 72 puanla en yakın rakibi Ankaragücü'nün 6 puan önünde liderliğini sürdüren kırmızı lacivertliler, 4 puan daha toplaması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Altınordu ikili averajda eşit olduğu Ankaragücü'nden genel averajda sadece 2 gol üstünlüğü bulunuyor. Kızılcahamamspor ve Pazarspor'la evinde Bayrampaşa ile deplasmanda karşılacak Altınordu, bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaşmak istiyor.

"Bizim rakibimiz Ankaragücü veya Alanyaspor değil" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şu anda Kızılcahamamspor maçından başka düşünceleri olmadığını belirterek, "Bandırma'da sezonun en zorlu maçlarından birini oynadık. Galibiyeti yağmura rağmen bizi 90 dakika destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Altınordu'da ikili mücadelede yüzüne darbe aldığı için pansuman yapılarak oyuna devam eden stoper Sinan'ın maç sonrası hastanede elmacık kemiği üzerine üç dikiş atıldı. Bu arada kaleci Evren sarı kart cezalısı durumuna düştü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Yolun Sonu Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement