Altınordu-Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Denizlispor Maçından Notlar

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Denizlispor'la oynadıkları Ege derbisinde kadroda istikrarı tercih etti.

31.10.2016 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Denizlispor'la oynadıkları Ege derbisinde kadroda istikrarı tercih etti. Eroğlu, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşılaşmalarında sahaya sürdüğü ilk 11'i de, 18 kişilik kadroyu da bozmadı. Denizlispor'da ise kupada kırmızı kart gören Alperen'in yanı sıra Berkan kadroda yer almazken, Taha Can ile Burak ilk 11'de görev aldı.

İZMİR temsilcisi bu sezonki 5'inci iç saha maçına da Atatürk Stadı'nda çıktı. Geçtiğimiz hafta müsabakanın Bornova Stadı'nda oynanması için başvuruda bulunan kırmızı-lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu'na stat talebini maçtan 15 gün önce bildirmesi gerektiği için yine Atatürk Stadı'nı kullanmak zorunda kaldı.

DENİZLİSPOR Teknik Direktörü Ali Tandoğan, ligdeki 2'nci sınavına çıktı. Sportif direktörlükten teknik direktörlük görevine getirilen Tandoğan ligde geçen hafta göreve Büyükşehir Gaziantepspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetle başlamış, kupada ise takımının Yeni Amasyaspor'a 1-0 yenilip elenmesine engel olamamıştı.

İKİ takım taraftarları da karşılaşmaya ilgi göstermedi. Kapalı tribünde ev sahibi ekibi destekleyen yaklaşık 200 Altınordu taraftarı yer alırken, kale arkasında Denizlispor'u 20 kadar seyircisi yalnız bırakmadı.

ALTINORDU'da forvet Üstün Bilgi, eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıktı. 2012-13 sezonunda Denizlispor'da yarım sezon kiralık olarak forma giyen Üstün, bu kez Altınordu için ter döktü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement