Altınordu-Fenerbahçe Maçı Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Fenerbahçe Maçı Ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda İzmir Atatürk Stadı'nda bugün saat 18.00'de başlaması gereken Altınordu-Fenerbahçe maçı ertelendi.

30.12.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda İzmir Atatürk Stadı'nda bugün saat 18.00'de başlaması gereken Altınordu- Fenerbahçe maçı ertelendi.

Gün içinde sahayı kontrol eden Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, kentte etkili olan yoğun yağış nedeniyle zeminin futbolcular için risk yaratacağını belirterek müsabakanın ertelenmesini talep etti. Stat çalışanları ise karşılaşmadan saatler önce göle dönen zemini temizlemeye çalıştı.

Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, ertelemeyle ilgili kararın Hakem Volkan Bayarslan'da olduğunu söylerken, karşılaşmadan 1 saat önce yardımcılarıyla birlikte sahaya çıkan Hakem Bayarslan orta nokta ve sahanın çeşitli bölgelerinde topu sektirmeye çalıştı. Hakem Bayarslan, topun zemine takılıp kaldığını görünce karşılaşmayı erteledi.

Federasyon yetkililerinin maçla ilgili görüşlerini sorduğu teknik adamlar mücadelenin 18 Ocak'ta oynanması yönünde görüş bildirdi.

KARTAL: "ÖNEMLİ OLAN SAĞLIK"

Maçtan Atatürk Stadı'nın zeminini orta noktaya kadar gelerek inceleyen Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, bu şartlarda futbol oynanamayacağını söyledi. Kartal, "Önemli olan sağlık ve bu zeminde maç oynamak doğru olmaz" dedi. Sarı-lacivertli ve Altınordulu futbolcular da zemini gezerek maçın ertelenmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.

2 DEFA BAKIMDAN GEÇTİ

İzmir Atatürk Stadı'nın yıpranan zemini bu sezon iki kez bakımdan geçti. Alsancak Stadı'nın depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle kullanıma kapatıldığı kentte Buca Arena Stadı'yla birlikte iki alternatiften biri olarak kalan tarihi stat, ekim ayında 2 haftalığına bakımına alındı. Statta 13 Aralık'ta PTT 1'inci Ligi'nde oynanan Altınordu- Orduspor mücadelesinin ardından da maç oynatılmadı. Zemin, o tarihten bu yana kupadaki Altınordu-Fenerbahçe müsabakası için bakıma alındı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Fenerbahçe Maçı Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement