Altınordu, Futbolcularına Güveniyor - Son Dakika
Spor

Altınordu, Futbolcularına Güveniyor

Futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan: "Herkeste Altınordu bu sezon da şampiyon olup, Süper Lig’e çıkar temennisi var. Bizim ilk yıl hedefimiz ligde kalmak, ikinci yıl ilk altı, üçüncü yıl şampiyonluk"

08.07.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Herkeste Altınordu bu sezon da şampiyon olup, Süper Lig'e çıkar temennisi var. Bizim ilk yıl hedefimiz ligde kalmak, ikinci yıl ilk altı, üçüncü yıl şampiyonluk" dedi.

Özkan, yaptığı açıklamada, hem yönetim, hem de teknik heyet olarak Türkiye'ye örnek bir kulüp olma yolunda adım adım ilerlediklerini, bu sezon da gözlerin üzerlerinde olacağını belirtti. Futbolcuların bu sezon PTT 1. Lig'de bir çok yabancı oyuncuya karşı mücadele edeceklerini bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Yüreğinizde vatan sevgisi varsa, mutlaka başarılı olacaksınız. Biz aynı sistemle gideceğiz. Ülke olarak çok zor topladığımız dövizleri, yabancılara çanta çanta vermeyeceğiz. Temel amacımız, bu ülkenin topraklarından futbolculuk mesleğini seçmiş, gerçek profesyoneller yetiştirmek. Kazandığımızı Türk gençliğine yatırım olarak yönlendirmek. Ben inanıyorum ki biz sahada top oynarsak, yan faktörlere takılmadan 90 dakika mücadele edersek, oyunumuza konsantre olursak, başarılı olmamak için bir neden yok. Ben size çok inanıyor ve güveniyorum."

Özkan, önümüzdeki dönemde kadrolarına birkaç oyuncu daha katacaklarını belirterek, "Herkeste Altınordu bu sezon da şampiyon olup, Süper Lig'e çıkar temennisi var. Bizim ilk yıl hedefimiz ligde kalmak, ikinci yıl ilk altı, üçüncü yıl şampiyonluk. Ama takım önde gidiyorsa da son iki sezonda olduğu gibi tutmayız" dedi.

Teknik direktör Eroğlu

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da heyecanlı olduklarını, PTT 1. Lig'in zor bir lig olduğunu, iyi oyuncuların ve iyi ekiplerin bulunduğunu belirterek, "Ancak biz de iyi bir takımız ve bunu orada da kanıtlamak istiyoruz. Lige yabancı bir çok oyuncumuz var, biz de ilk defa ligde yer alacağız. Ancak iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. İşimizi sıkı tutup, adımızdan söz ettirmek istiyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altınordu, Futbolcularına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement