Altınordu-Giresunspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Giresunspor Soyunma Odaları

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kaybettikleri Giresunspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "İlk 6 için çok önemli bir maça çıktık. Rakibin de hedefi Play-Off'tu. İlk yarıda pozisyonları değerlendiremedik.

04.04.2016 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kaybettikleri Giresunspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "İlk 6 için çok önemli bir maça çıktık. Rakibin de hedefi Play-Off'tu. İlk yarıda pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda gol çabası içindeydik ama duran toptan yediğimiz golle geriye düştük. Bundan sonra Sinan'ı öne gönderip hamle yaptık. Golü bulduk, ancak dengesiz bir pozisyonda kalemizde gol görüp yenildik. Pozisyon vermeden mağlup olduk. Hedeften uzaklaştık. Az hata yapıp başarılı olmamız gerekiyor. Toparlanacağız" diye konuştu.

GİRESUNSPOR Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, "İki hafta önce Kayseri Erciyesspor'la talihsiz bir maç oynadık. Bunun travmatik sonuçları büyük oldu. İnsanların söylemleri bizi üzdü. Altınordu karşısında kimlik savaşı verdik, kazandık mutluyuz. Bu 3 puan çok önemli. Bu ligin en çok koşan takımlarından birine karşı mücadele ettik. Rakibi de kutluyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Giresunspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement