Altınordu, İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Altınordu, İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi bir ekip olduklarını söyledi.

15.07.2016 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi bir ekip olduklarını söyledi.

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına geçen hafta Selçuk Efes Tesisleri'nde başlayan takımın ilk etap kamp çalışmalarını tamamladığı, kırmızı-lacivertli ekibin sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam edeceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, özellikle yeni oyuncuların takıma çok çabuk uyum sağladığını kaydetti.

Eroğlu, tüm oyuncuların yıllardır beraber çalışıyormuş gibi bir ortamın oluştuğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bunun nedeni gelen her futbolcunun Altınordu formasını istemesi ve kafalarında hiçbir soru işareti olmaması. Yeni kamp tesisimiz ve çalışma ortamımız da ekibe pozitif etki yaptı. İlk etap kamp çalışmalarından son derece memnunuz. Test uygulamalarımız iyi geçti. Gelecek ay yapacağımız ikinci kontrollerde takımı nereye taşıdığımızı daha net göreceğiz. Hollanda kampına yeni transferlerimiz Kenan Karışık, Abdulkadir Parmak ve Mazlum Demir de katılacak. Bu bölümde saha içi uyum ve taktiksel çalışmalar yapacağız, üç hazırlık maçı oynayacağız. 12 gün sürecek kampta lige hemen hemen hazır hale geleceğimizi umuyorum. Saha içi ve dışında iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum."

Öte yandan Altınordu'nun Mazlum Demir'in transferi konusunda kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına vardığı, resmi sözleşmenin pazartesi günü imzalanacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altınordu, İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement