Altınordu Kaçırdıklarına Yandı - Son Dakika
Güncel

Altınordu Kaçırdıklarına Yandı

Osmanlıspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak son 2 haftadan 4 puan çıkaran Altınordu, galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

09.02.2015 12:47  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde zirve yarışı veren Osmanlıspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak son 2 haftadan 4 puan çıkaran Altınordu, galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

İlk yarıda rakiplerinin 2'nci yarıda ise kendilerinin daha iyi oynadığını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Öne geçtikten hemen sonra kalemizde golü görmemiz galibiyeti kaçırmamıza neden oldu. Erdoğan, Bahattin ve Göksu ile net fırsatlar harcadık. Güçlü bir rakip önünde deplasmandan alınan 1 puan önemli, ancak daha dikkatli oynasaydık kazanabilirdik" dedi.

Oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Hüseyinz Eroğlu, "Takım olarak iyi savunma yaptık. Her hafta bizi daha zorlu sınavlar bekliyor. Denizlispor deplasmanında yine galibiyet arayacağız. Aynı inancı ve enerjiyi sahaya yansıtmamız gerekiyor" diye konuştu.

Altınordu'da sarı kart gören Erdoğan cezalı duruma düştü. Takımının tek golünü atan stoper Yusuf, bu sezon ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra 2'nci kez fileleri sarstı. Yusuf, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Menemen Belediyespor'a 1 gol atmış, Fenerbahçe önünde kendi ağlarına bir gol bırakmıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Kaçırdıklarına Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement