Altınordu'nun 7 Haftası Kaldı - Son Dakika
Yerel

Altınordu'nun 7 Haftası Kaldı

Teknik direktör Eroğlu: "Farklı kazanmak geleceğe daha güvenle bakmamızı sağladı"

23.03.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup eden lider Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Farklı kazanmak geleceğe daha güvenle bakmamızı sağladı" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, zor bir deplasman maçını galip tamamladıkları için mutlu olduklarını, rakiplerinin devam eden play-off şansı nedeniyle kritik bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirtti. Mental olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"İstediğimiz futbolu sahaya yansıttık ve önemli bir galibiyet aldık. Özgüvenimizi yeniden yükseltmek açısından çok kritik bir maçtı. Kazanmak ve hatta farklı kazanmak geleceğe daha güvenle bakmamızı sağladı. Şimdi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor sınavından daha önemli olan Körfez Futbol Kulübü karşılaşması bizi bekliyor. Sonra daha önemli bir başka maç gelecek. Her hafta zorluk derecemiz yükselecek. Bu zorlu seriye hazırız. Kazanıp hedefimize doğru yürüyeceğiz."

Takipçilerinin de galibiyetle tamamladığı haftayı 60 puanla lider geçen Altınordu, Alanyaspor'un 1, Ankaragücü'nün ise 3 puan önünde yer aldı. İzmir temsilcisi kalan 7 haftada Körfez Futbol Kulübü, Nazilli Belediyespor (D), BUGSAŞ Spor, Bandırmaspor (D), Kızılcahamamspor, Pazarspor ve Bayrampaşa (D) ile karşılaşacak.

Gökhan Karadeniz "21" dedi

Bu sezon attığı gollerle takımına büyük katkı veren Gökhan Karadeniz dün attığı 2 golle sezondaki gol sayısını 21'e çıkardı. 24 yaşındaki oyuncu bu yıl Ankaragücü, Ofspor, Tepecikspor ve Bandırmaspor maçlarında da 2'şer gole imza atmıştı. Gökhan Karadeniz, 2011-2012 sezonunda 3. Lig'de Bursa Nilüferspor formasıyla 20 gollük lig performansını geride bıraktı.

Altınordu'da dün 1 gol kaydeden Ozan Sol, bu yıl 5. golüne ulaşırken, 27 Ekim 2013'teki Eyüpspor-Altınordu müsabakasından sonra gol sevinci yaşadı. Ozan Sol dün gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek haftaki Körfez Futbol Kulübü maçında forma giyemeyecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altınordu'nun 7 Haftası Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement