Altınordu'nun Gençleri Avrupa'nın Takibinde - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Gençleri Avrupa'nın Takibinde

Altınordu\'nun Gençleri Avrupa\'nın Takibinde

Çek cumhuriyeti'nde düzenlenen U16 All Star Cup'ın finalinde şampiyonluğu penaltılarla kaçıran Altınordu U16 takımının oyuncuları, kupa maçlarını izleyen Ajax, Manchester United, Manchester City, Red Bull Leipzig, Augsburg ve Freiburg takımlarının yetenek keşfetmek ekiplerinin listelerine girdi.

24.06.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çek cumhuriyeti'nde düzenlenen U16 All Star Cup'ın finalinde şampiyonluğu penaltılarla kaçıran Altınordu U16 takımının oyuncuları, kupa maçlarını izleyen Ajax, Manchester United, Manchester City, Red Bull Leipzig, Augsburg ve Freiburg takımlarının yetenek keşfetmek ekiplerinin listelerine girdi.

Turnuvada 2 penaltı kurtarıp 2 de penaltı golü atan kaleci Berke Özer ve en iyi oyuncu seçilen Mutlu Aksu Doğan'ın yanı sıra Egehan Gök, Berkay Görmez ve 2001 doğumlu Yusuf Can Esendemir 6 kulübün listesinde yer aldı. Red Bull Leipzig ise U16 takımı antrenörü İbrahim Cezayir'i yaz kampına davet etti.

Almanya sorumlusu Yasin Özçelik, Altınordu'nun yetiştirici kimliği ile Avrupa'da tanınan bir marka olduğunu belirterek, "Uluslararası turnuvalar bu açıdan önemli bir misyonu tamamlıyor" dedi.

Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk ise Çağlar'ın Bundesliga ekiplerinden Freiburg'a gitmesinin ardından Altınordu'nun Avrupa kulüpleri için yeni bir pazar haline geldiğine dikkat çekerek, "Daha önce bize odaklanmayan bir çok kulüp, Çağlar'dan sonra takibe aldı. U16 All Stars Cup'ta takım olarak iyi bir performans gösterdik ve bu nedenle diğer oyuncuların izlenmesi çok doğal" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Gençleri Avrupa'nın Takibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement