Altınordu'nun Nöbetçi Golcüsü - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Nöbetçi Golcüsü

Altınordu\'nun Nöbetçi Golcüsü

Ptt 1'inci Ligi takımı Altınordu'da forvet Murat Yılmaz, kırmızı lacivertli ekibin nöbetçi golcüsü oldu.

10.11.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımı Altınordu'da forvet Murat Yılmaz, kırmızı lacivertli ekibin nöbetçi golcüsü oldu.

Transfer döneminin son gününde Adanaspor'dan kadroya dahil edilen gurbetçi forvet, attığı 3 golü de oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydetti. İzmir'deki Vartaş Elazığspor müsabakasının 76. dakikasında sahaya adımını atıp, 90+1'de fileleri sarsarak 1-0'lık galibiyete damgasını vuran 27 yaşındaki santrfor, son 14 dakikasında şans bulduğu deplasmandaki 4-1'lik Adanaspor zaferinde de 90. dakikada ağları havalandırdı.

Son olarak Denizlispor maçının 28. dakikasında Yener'in sakatlanması üzerine oyuna alınan Murat, 61. dakikada penaltı atışını gole çevirip takımını 1-0 öne geçirmekle kalmayıp, 75. dakikada Cengiz'in 2-0'lık galibiyeti sigortalayan golüne de asist yaptı. Attığı 3 golle takımın en skorer ismi olan Murat Yılmaz, Türkiye'deki kariyer rekorunu da egale etti. PTT 1. Lig'de 2012-13 sezonunda Tavşanlı Linyitspor formasıyla 3 kez, 2013-14'te Medipol Başakşehir'de ise 1 kez gol sevinci yaşayan Murat, geçen sezon Adanaspor'da gol atamamıştı.

ELA UĞUR GETİNRDİ

Altınordu forvet oyuncusu Murat Yılmaz'a minik kızı Ela uğurlu geldi. İzmir'e gelmeden kısa bir süre önce eşi Ebru ile anne-baba olmanın heyecanını yaşayan tecrübeli santrfor, golleri de ardı ardına sıralamaya başladı. Performansında düzenli aile yaşantısının büyük payı olduğunu söyleyen Murat, "Minik kızım Ela bana gerçekten uğurlu geldi. Altınordu da bir aile gibi. Herkes hedefe ulaşmak için çok çalışıyor ve kendini geliştiriyor. Bu sezon iyi bir ivme yakaladık. Ancak lig çok zorlu ve takımlar arasında fazla fark yok. Rehavete kapılmadan üst sıralara yükselmenin planlarını yapmalıyız" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Nöbetçi Golcüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement