Altınordu Ormanı"Nın İlk Fidanları Dikildi - Son Dakika
Yerel

Altınordu Ormanı"Nın İlk Fidanları Dikildi

Kulüp başkanı Özkan: "Gelin bu ülkede hem orman hem de gerçek profesyonel futbolcular yetiştirelim, ikisinin de birbirinden farkı yok"

12.11.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu, Ege Orman Vakfı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Çeşme- İzmir otobanındaki alana 1500 fidan dikerek Altınordu Ormanı'nın ilk adımını attığı bildirildi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübün Ege Oman Vakfı ile imzalanan protokol çerçevesinde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü-Ege Orman Vakfı işbirliğinde devam eden otoban ağaçlandırmalarına 1500 fidan bağışlayarak destek verdiği belirtildi.

Altınordu Otoban Ağaçlandırması'nda düzenlenen fidan dikim töreninde konuşan kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, işin başının fidanları dikmek olduğunu, fidanların hemen ağaç olmadığını kaydetti.

Özkan, fidanların büyümesi için yılların geçmesi gerektiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Futbolda da aynen böyle. İnsanlar, sizin hemen büyümenizi istiyor. Ama zamanından önce kimse büyüyemez. Gübre, su, beslenme, sevgi, saygı. Bunların hepsiyle birlikte büyüyeceksiniz. Bu orman da sizlerle birlikte yeşerip büyüyecek. O yüzden, bu uzun vadeli bir iş. Gelin bu ülkede hem orman hem de gerçek profesyonel futbolcular yetiştirelim, ikisinin de birbirinden farkı yok."

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol da çok güzel bir buluşmanın greçekleştiğini belirtere, "Bir İzmirli olarak Altınordu'nun başarılarından gurur duyuyoruz. İzmir'e gerçekten çok güzel şeyler kazandırıyor. Sadece futbola değil, doğaya da katkı sağlıyorlar" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altınordu Ormanı'Nın İlk Fidanları Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement