Altınordu Son Dakikada Güldü - Son Dakika
Spor

Altınordu Son Dakikada Güldü

Altınordu Son Dakikada Güldü

Balıkesirspor’u 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Rakiplerin kayıplarını kendi lehimize çevirmek istiyoruz.

27.11.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Rakiplerin kayıplarını kendi lehimize çevirmek istiyoruz. Bu anlamda önemli bir galibiyet aldık" dedi.

TFF 1. Lig'in 12. hafta maçında Balıkesirspor'u konuk eden Altınordu, rakibini 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iç sahada 3 maçtır kazandıklarını hatırlatarak, "İlk defa bu statta oynamak istedik, futbolcularımızın da böyle bir isteği vardı. Kadro kalitesi iyi olan bir takıma karşı mücadele ettik. Maçın ilk 25 dakikasına kadar kontrollü bir oyun sergiledik. Zaman zaman pas hataları yaptık. 2. yarı tempomuzun artması gerektiğini söyledik. Rakibin de pozisyonları vardı ama son ana kadar coşkumuzu yüksek tuttuk. Penaltıdan önce gol olması gerekiyordu ama olmadı. Bu kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Ligin gün geçtikçe zorlaştığını ifade eden Eroğlu, "Birçok puan kayıpları yaşanıyor. Rakiplerin kayıplarını kendi lehimize çevirmek istiyoruz. Bu anlamda önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu Son Dakikada Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement