Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması

PTT 1. Lig'de 20 Mart Pazar günü İzmir derbisinde Göztepe ile karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bir an önce kazanıp, çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

17.03.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de 20 Mart Pazar günü İzmir derbisinde Göztepe ile karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bir an önce kazanıp, çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü İzmir'in iki güzide kulübünün karşılaşacağı müsabakanın iyi geçeceğine inandığını söyledi.

Her iki takımın da sıralamada daha üstlerde yer alabileceğini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Ama yaşanan puan kayıpları nedeniyle üstlerden biraz daha uzağız. Bizim için ilk 6'ya 4 puanlık bir fark var. Rakibimizin deneyimli, iyi oyuncuları var, iyi bir kadroya sahip. Biz de gençlerle oynuyoruz, başarılı olmak istiyoruz. Sahaya kendi futbolumuzu, gücümüzü yansıtmak istiyoruz. Hazırlıklarımız iyi gidiyor, iki haftadır kaybediyoruz. Bir an önce kazanıp, çıkış yakalamak istiyoruz. İzmir'e yakışan bir derbi olmasını ümit ediyorum. Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı büyük üzüntüler var, ölüm olayları içimizi acıtıyor. En azından sahada kardeşçe, fair play çerçevesinde hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum."

Altınordulu futbolcu Göksu Türkdoğan da "Son haftalarda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Antrenmanlardaki performansımız iyi ama bu hafta şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum" dedi.

Yusuf Abdioğlu ise takım olarak son haftalarda düşüş içinde olduklarını ancak bu haftayla çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement