Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması

PTT 1. Lig'de 9 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İyi futbol oynayıp kazanmak ve kalan haftalar öncesinde yakalamak istediğimiz çıkışın başlangıcını gerçekleştirmek istiyoruz.

07.04.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de 9 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İyi futbol oynayıp kazanmak ve kalan haftalar öncesinde yakalamak istediğimiz çıkışın başlangıcını gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde 8 günde 3 zorlu maça çıkacaklarını hatırlatarak, ilk 6 için şanslarının azaldığını ancak kalan haftalarda toplayabilecekleri kadar puanı hanelerine yazdırmak istediklerini kaydetti.

Bu haftaki rakipleri Denizlispor'un alt sıralardan kurtulma çabasında olduğunu kaydeden Eroğlu, "Onlar da biz de kazanmak için çıkacağız. Güzel zeminde, güzel havada iyi futbol oynayıp kazanmak ve kalan haftalar öncesinde yakalamak istediğimiz çıkışın başlangıcını gerçekleştirmek istiyoruz. Uzun süreden beri kazanamama sıkıntımız var." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement