Altınordu U18 Takımı Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Altınordu U18 Takımı Yemin Etti

Altınordu U18 Takımı Yemin Etti

Futbolda yabancı oyuncu oynatmayan Altınordu, şimdi de tümü profesyonel sözleşmeye imzalayan U18 takımı için yemin töreni düzenleyerek fark yarattı.

10.01.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda yabancı oyuncu oynatmayan Altınordu, şimdi de tümü profesyonel sözleşmeye imzalayan U18 takımı için yemin töreni düzenleyerek fark yarattı. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenen '91'inci Yılında Altınordu' panelinin sonunda Başkan Seyit Mehmet Özkan gençlerden söylediklerini tekrarlamalarını istedi. Yıldız adayları, askeri yemin törenlerinde olduğu gibi ellerini Türk bayrağının bulunduğu masanın üzerine koyarak hepbirlikte yüksek sesle yemin etti.

Futbolcular ettiği yeminde şu cümleler yer aldı:

"İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu sloganımıza sıkı sıkıya sarılacağıma; büyüklerimi can kulağıyla dinleyeceğime; kendimi sürekli olarak geliştireceğime; coşkulu, çabuk, çalışkan, güçlü, adaletli, saygılı, yardımsever ve yurtsever olacağıma; vefa ve inancı göğsümün en derin yerinde saklayacağıma; yurdumu, milletimi ve bayrağımı her şeyin önünde tutacağıma; ancak hiç bir şekilde ırkçılık ve ayırımcılık yapmayacağıma şerefim üzerine ant içerim."

UĞUR DÜNDAR'DA KATILDI

Altınordu'nun paneline usta gazeteci Uğur Dündar da katıldı. Dündar, organizasyon sonunda genç oyuncularla birlikte objektiflere poz verdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de panelde yer aldı. Yemin sonrası tüm oyunculara birer tam altın takıldı.

ALSANCAK ATAĞI

Altınordu Spor Kulübü Derneği yönetiminde yer alan Avukat Murat Unganer, Alsancak Stadı'nın bulunduğu arazide tapu kayıtlarına göre bulunan haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirterek, "Tüm sözleşmeler elimizde. Konuyu İdari Mahkeme'ye taşıyıp Altınordu'nun menfaatleri için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

VARDAROĞLU'NDAN SİTEM

Altınordu'nun efsane basketbol oyuncularından Yılmaz Vardaroğlu, kırmızı lacivertli kulübün sadece futbolda hizmet vermesinin kendisini üzdüğünü belirtti. Katıldığı panelde "Altınordu bir spor kulübüdür" diyen Vardaroğlu, İzmir'de basketbolu ilk kez Altınordulu gençlerin oynadığını, 1966-67'de lig tarihinin ilk şampiyonu olduklarını ancak kupanın halen kulübe teslim edilmediğini hatırlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu U18 Takımı Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement