Altınordu'ya Kiralık Yaramadı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'ya Kiralık Yaramadı

Ptt 1'inci Ligi'nde takımı Altınordu, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği futbolculardan umduğunu bulamadı.

20.06.2015 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde takımı Altınordu, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği futbolculardan umduğunu bulamadı.

Kırmızı lacivertliler İstanbul Başakşehir'den kiraladığı İbrahim Yılmaz'dan beklediği verimi alamayancı devre arasında yollarını ayırdı. Altınordu'nun ara transferde Çaykur Rizespor'dan kiraladığı Oğuzhan Berber ve Akhisar Belediyespor'dan kiraladığı forvet Bahattin Köse de vasatı aşamayınca kulüple vedalaştı.

Altınordu'da geçici olarak transfer edilen 4 oyuncudan sadece Kerim Avcı teknik heyetin gözüne girdi. Ancak bu kez de Kayseri Erciyespor, gurbetçi oyuncunun bonservisi için 250 bin euro isteyince, yönetimin hevesini kursağında bıraktı.

Herşeye rağmen kiralık oyuncu transfer etmeye sıcak baktıklarını ifade eden Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Kerim, kiralık futbolcuların da ne kadar faydalı olabileceğini gösterdi. Yine Süper Lig kulüplerinden genç isimleri kiralayabiliriz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'ya Kiralık Yaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement