Altınordu'ya Kupa Bereketi - Son Dakika
Güncel

Altınordu'ya Kupa Bereketi

Ziraat Türkiye Kupasına 3-0'lık Kayserispor mağlubiyetiyle veda eden Altınordu, elenmesine rağmen önemli bir gelir elde etti.

05.02.2015 12:12  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'na 3-0'lık Kayserispor mağlubiyetiyle veda eden Altınordu, elenmesine rağmen önemli bir gelir elde etti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupada 3'üncü tura katılım bedeli olarak 26 bin 200 dolar, gruplara kaldığı için 40 bin dolar alan kırmızı lacivertliler, E Grubu'ndaki Bayburt Grup özel İdare galibiyeti için 40 bin, Fenerbahçe beraberliği için 20 bin doları kasasına koydu. Toplam 126 bin 200 dolarlık primle yaklaşık 300 bin TL ödüle hak kazanan Altınordu, evindeki Fenerbahçe maçında da 250 bin TL hasılat elde etmişti. İzmir ekibi 4 puanla grupta sonuncu olmasına rağmen kupadan yaklaşık 550 bin TL gelir elde etti.

Altınordu, altyapıdan yetişen genç oyuncuların deneyim kazanmasıyla teselli buldu. Kayserispor maçında ilk 11'de 7 gence şans verdiğini hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Çağlar, Cengiz ve Kerim dışındaki oyuncularımız ilk kez zorluk derecesi yüksek bir sınava çıktı. Kayserispor randevusu onlar için eksiklerini görme ve daha fazla çalışmaları gerektiğini anlamaları için tecrübe oldu" diye konuştu. Kupa defterini kapattıklarını, ligdeki Osmanlıspor deplasmanına odaklandıklarını kaydeden Eroğlu, İzmir'e en az 1 puanla döneceklerini söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'ya Kupa Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement