Altınova'da Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma-Kodlama-Robotik Tasarım Atölyesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Altınova'da Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma-Kodlama-Robotik Tasarım Atölyesi Açıldı

Altınova\'da Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma-Kodlama-Robotik Tasarım Atölyesi Açıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Altınova’da, Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma, Kodlama, Robotik, Tasarım atölyesi Kaymakam Namık Kemal Nazlı’nın da katıldığı bir törenle açıldı.

25.11.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Altınova'da, Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma, Kodlama, Robotik, Tasarım atölyesi Kaymakam Namık Kemal Nazlı'nın da katıldığı bir törenle açıldı.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve eşi İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Gülçin Nazlı'nın yanı sıra Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, ilçedeki okul müdürlerinin de hazır bulunduğu sade açılış töreninin ardından protokol atölyeyi gezdi.

Okul Müdürü Atiye Duran ve sınıf öğretmeni Gürsel Sağmal'dan bilgi alan Kaymakam Nazlı ve beraberindekiler, önümüzdeki Mayıs ayı içinde Konya'da yapılacak olan Uluslar arası Robot Yarışması'nda açılan sınıfta eğitim görecek öğrencilerin de Ayvalık'ı temsilen katılacaklarını öğrendi.

Finansmanının Ayvalık Kaymakamlığı tarafından karşılandığı öğrenilen atölyenin Türkiye genelindeki 14 bin 600 ortaokulu arasında ilk sıralarda olduğu öğrenilirken, Ayvalık'taki ortaokullar arasında ise bir ilk olduğu bildirildi.

Atölyede, 30 öğrencinin 10'ar kişilik guruplar halinde dönüşümlü olarak eğitim görecekleri vurgulandı.

Törende konuşan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı atölyede daha modern ve çağdaş eğitim anlayışıyla öğrenci yetişecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova'da Cihan Yorgun Ortaokulu Algoritma-Kodlama-Robotik Tasarım Atölyesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement