Altınova'da Doğalgaz Sevinci - Son Dakika
Yerel

Altınova'da Doğalgaz Sevinci

Altınova\'da Doğalgaz Sevinci

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ARMAGAZ ile yaptıkları görüşmelerin ardından Tokmak Köyü’nde doğalgaz çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

02.10.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ARMAGAZ ile yaptıkları görüşmelerin ardından Tokmak Köyü'nde doğalgaz çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediyenin mücavir alanı içerisinde yer alan Çavuşçiftliği Mahallesi'nin ardından yine mücavir alanda yer alan Tokmak Köyü'nde de doğalgaz çalışmalarının başlatıldığını açıkladı. ARMAGAZ ile yaptıkları görüşmelerin ardından Altınova İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı'nın da desteği ile Tokmak Köyü'nde doğalgaz çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Oral, "Tokmak Köyü'nde yaşayan vatandaşlarımız da artık daha rahat, güvenli, ucuz ve temiz bir yaşama merhaba diyecekler" dedi.

Oral, Altınova Belediyesi ve ARMAGAZ işbirliği ile Tokmak Köyü'nde başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarının belediye tarafından üstlenildiğini ifade etti. Tokmak Köyü'nde başlayan doğalgaz çalışmaları vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi Çorbacı, "Doğalgaz ile birlikte köyümüz daha güzel olacak. Halkımız ekonomik ve konforlu ısınmaya kavuşacak" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova'da Doğalgaz Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement