Altınova Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Altınova Demokrasi Nöbetinde

Altınova Demokrasi Nöbetinde

Yalova’nın Altınova İlçesinde demokrasi nöbetinin 4’üncü günü şölen havasında gerçekleştirildi.

19.07.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Altınova İlçesinde demokrasi nöbetinin 4'üncü günü şölen havasında gerçekleştirildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, nöbete katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Demokrasi nöbetinin dördüncü gününde Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, MHP Altınova İlçe Başkanı Mahmut Özkaya, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, muhtarlar ve vatandaşlar meydanları boş bırakmadılar.

Devlete yapılan bu kalkışmanın milletin bizzat namusuna, şerefine yapıldığını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "TBMM'yi bombalayan, askere halkını hiç acımadan öldürme emri veren Türk kanı taşıyamaz" dedi. Bu alçaklığın Türk Askerine mal edilmeyeceğini kaydeden Başkan Oral, "Tehlikenin herkesin farkında olması gerekir. Askere, kendi halkına hiç acımadan öldürme emri verenler vicdansızdır. O emri veren, bu işi tezgahlayan Türk askeri değil, Türk askeri kılığına girmiş caniler, Türk askeri apoletini takmış vicdansızlar, ahlaksızlardır. Bir subay kardeşim darbeci generali vurdu. İşte vatan evladı böyle olacak" dedi.

"Nöbete devam"

Oral, "Demokrasi nöbeti, vatan nöbeti tutmaya devam edelim. Başkomutanımız tamam diyene kadar, tehlike ortadan kalkana kadar devam edelim. Şu anda çok önemli bir bölümde engeller kaldırıldı. Geride kalan tortuları temizleyerek, millete hizmet etmeye devam edelim. Biz bu aziz kente kara sevdalıyız" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement