Altınova Yollarına Trapez Su Kanalları Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Altınova Yollarına Trapez Su Kanalları Yapılıyor

Altınova Yollarına Trapez Su Kanalları Yapılıyor

Yalova Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Atilla Selami Abban, Altınova’da trapez su kanalları yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

29.09.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Atilla Selami Abban, Altınova'da trapez su kanalları yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yalova İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köy yollarına 60 kilometrelik sıcak asfalt döküldü. Yolların su tutmasını engellemek için yol kenarlarına trapez su kanalı yapımına başlandı. Çalışmaları inceleyen Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Atilla Selami Abban, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan'dan bilgi aldı. Yağışlı havalarda suyun tahliyesini sağlayacak bu kanalların trafik güvenliği açısından büyük önemi olduğunu vurgulayan Abban, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi. Asfaltlanan köy yollarındaki trapez su kanalları İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılırken, Altınova'dan başlayan çalışmaların devam edeceği belirtildi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınova Yollarına Trapez Su Kanalları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement