Altıntaş'a Park, Kumköy'e Yol - Son Dakika
Güncel

Altıntaş'a Park, Kumköy'e Yol

Altıntaş\'a Park, Kumköy\'e Yol

Aksu'yu çağdaş bir ilçeye dönüştürmek için çalışan Aksu Belediyesi, Altıntaş Mahallesi'nde park, Kumköy Mahallesi'nde de yol çalışmalarına devam ediyor.

15.08.2014 11:27  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve başkan yardımcıları ekipleri denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kumköy Mahallesi'nde yıllardır ihmal edilmiş stabilize yolları yeniden düzenliyor. Mahalle yerleşim alanı dışında bulunan yollar adeta yeniden yapılıyor. Yaz mevsiminde toz, kış mevsiminde de çamurdan geçilemeyen yollar yaklaşık 500 kamyon dayanıklı malzeme ile kaplandı.

YOLLAR ADETA YENİDEN YAPILDI

Kumköy Mahalle aralarında bulunan yaklaşık 5 kilometrelik yol yeniden düzenlendi. Bölgede çalışmalar devam edecek. Mahalle Muhtarı Hüseyin Oruç, "Aksu Belediyesi ekipleri seyrek yerleşim bulunan ve tarlalara ulaşımı sağlayan yollarımızı yeniden düzenledi. Vatandaşlarımız adına Başkanımız Halil Şahin'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TAM DONANIMLI PARK

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Altıntaş Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik park çalışmasını tamamlamak üzere. Altyapı çalışmaları devam eden parkta fitnes aletleri, çocuk oyun grupları, kamelyalar, banklar, yeşil alan ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan park bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

VATANDAŞIMIZ BİZE GÜVENSİN

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Hüseyin Demirkaplan ve Ahmet Aydoğmuş, yol ve park çalışmalarını denetledi. Kumköy'de ekiplerden bilgi alan Başkan Şahin, mahalle muhtarı Hüseyin Oruç ve halk ile görüştü. Sıkıntıların sırasıyla giderileceğini söyleyen Başkan Şahin, "Vatandaşlarımız bize güvensin" dedi.

ÇOCUKLARDAN PARK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Şahin Altıntaş Mahallesi'ndeki çalışma alanında bir grup çocuk tarafından karşılandı. Çalışmalar tamamlanmamasına rağmen park alanında toplanan çocuklar Başkan Şahin'e teşekkür etti. Engelli bir vatandaş ile de bir süre sohbet eden Başkan Şahin, "Görüyorsunuz çocuklar ne kadar heyecanlı. Halkımız nerde ne istiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altıntaş'a Park, Kumköy'e Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement