Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım - Son Dakika
Güncel

Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Başbakan için, "Narsistik kişilik bozukluğu var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım, 46 raporu..." dedi.

24.04.2014 08:01  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar Başbakan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir açıklama yaptı. Altıoklar, 'Başbakan Gezi'de "Ben hata yaptım. Durun bakalım" deseydi, kesinlikle şuanda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." dedi.

Türkiye için başkanlık sisteminin gerekli bir model olduğunu söyleyen Altıoklar, ülkenin 15-16 ayrı parçaya bölünerek eyalet sisteminin oluşturulması gerektiğini iddia etti. Bu eyaletlerin tamamının kendi başbakanı ve kendi sistemiyle yönetilebileceğini anlatan Altıoklar, bu iradenin ayrılma taleplerinin de makul karşılanabileceğini ileri sürdü.

GEZİ PARKI TARTIŞMALARI

Gezi Parkı olaylarında, gençlerin adında adalet ve kalkınma olan bir partiden adalet istediğini söyleyen Altıoklar, hareketin tamamen barışçıl taleplerle başladığını iddia etti. İşte Altıoklar'ın Erdoğan'a oldukça ağır sözlerle yüklendiği o konuşmasından bazı bölümler;

"Gezi Parkı'nın o günü biliyordum, adalet isteyen bu çocukların üzerlerine saldıracağını. Bu nedenle de çok endişeleniyordum. Kaldı ki çocuklar, gençler dünyada benzeri görülmemiş biçimde barışçıl bir yapıyla haretlerini ortaya koydular. Ben o çağrımda artık zafer çağrılarıyla geriye dönün dedim çünkü gördüğüm şu vardı. Yani hareketin arkasında şu vardı, hareketin arkasında bu vardı diyen abuk sabuk, saçma sapan komplocular varya öyle bir şey yoktu. O çocuklar ve gençler kendi iradeleriyle oraya gelmişti. Hepsinin orada adalet diye bir istekleri vardı. Adı adalet ve kalkınma olan bir partiye karşı.

"DAYAKÇI BABAYA İSYAN ETTİLER"

Gezi'nin üçüncü gününde o çocukların yüzde 99.9'u Başbakan o ziyaretini ertelediğinde, "Galiba yanlış bir hareket yaptık" deseydi bugün oy oranı 70'lere 80'lere varacaktı. O çocukların hepsi o kutsal babanın ağzına baktılar. O kutsal baba, dayakçı baba mı yoksa şefkatle yaklaşacak bir baba mı? Bir baktılar bu baba dayakçı bir baba! Kutsal babaya isyan başladı o andan itibaren. Sinmediler, susmadılar tam aksine isyan ettiler.

"ERDOĞAN'A 46 RAPORU VERİLMELİ"

Başbakan bunu kafasından çıkamaramaz. Narsistik kişilik bozukluğu var. Başbakan'ın psikolojik teşhisi doktor olarak söylüyorum nansistik kişilik bozukluğudur. Başbakan geri adım atamaz. Bu konuda yapacak hiçbirşey yok. Rapor vermek lazım, 46'ya girer. Görmüyor musun devleti nereye götürdüklerini. Kendi askerimizi vurduracaktı Suriye'de. Koruduğumuz türbedeki askerlerimizi öldürtecekti. Neler yapıyorlar böyle."

Altıoklar: Başbakan\'a 46 Raporu Vermek Lazım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • tolga: Adam dodru soylemis ey gidi zavallilar bunu sizde biliyorsunuz neyini savunuyorsunuz bascalanin 20 34 Yanıtla
  • kara: altıoklar abi az demişsin . bu adamın psikologlar sosyologlar tarafından iyice incelenmesi gerek. 46 az valla 46000000. olmalı. fenomen kin ve nefret var içinde. en baş için herşey mübah. tehlikeli. ermeni meselesi gündem dolduracak ya bu arada bildikleri gibi yapacaklar. nazileri unuttular. çünkü almanya güçlü lafını ettirmez. olan bizim ülkemizdeki ermeni vatandaşlarımıza oluyor. evden dışarı çıkamıyorlar. ben unutmadım nasuh ve ekibi 24 saat canla başla dişini tırnağına takıp enkaz kaldırdılar. benim kuzenimde ordaydı. altıoklar abi bunlar anlamazlar insanlık nedir. dünya nedir bilmezler. kör cahiller. tutturmuşlar gidiyorlar. haydi yolları açık olsun tökezlemeden bari....... 13 32 Yanıtla
  • bombaci: böylelelerini tv neden cikarirlar düsünmek lazim, yönetmenmis senin gibi yönetmenin... 27 13 Yanıtla
  • DOKTOR: BENİM TESPİTİME SANA DUBLE (-46 46 RAPORU VERMEK LAZIM YOK YOK DİREK ŞEYE YOLLAMAK LAZIMSEN ANLADIN ONU NE KADAR CAHİLSİN 27 11 Yanıtla
  • ezo: nasıl bir ülkede yaşıyoruz bide özgürlüğümüz kısıtlı derler hangi ülkede alenen Başbakana bukadar açık hakaret ediliyor yazık valla bu altıoklarda bildiğin ateist zaten benim için beş para etmez bi insan 22 12 Yanıtla
  • VATANDAŞ: DİKKAT EDERSENİZ BU TİPLERİ CNN DE ÇIKIYOR. BAŞKA KANALLARDA YOK TAM BİR ÜLKE DÜŞMANI KANAL 21 13 Yanıtla
  • dert: kendi otursa o koltuga. kendi istegi ile ne kadar sure kalbilecek caba. sanki cok kolay bir sey basbakan olmak.sadece konusmus iste... 20 13 Yanıtla
  • KILÇIK: NE KADAR ÖZGÜR DÜŞÜNÜYORSUN ZAVALLI.DİKKAT ET SENİN DOKUNULMAZLIĞIN YOK O LAFLARINI SANA YEDİRİRLER.ASIL SENDE AKIL NOKSANLIĞI VARKİ HAYDİ TAYYİP ERDOĞANIN KİŞİLİĞİNİ BOŞVER KOSKOCAMAN BAŞBAKANLIK MAKAMINA BU YAPTIĞIN TERBİYESİZCE HAKARETİN HESABINI VERİRSİN İNŞALLAH 25 8 Yanıtla
  • mustafa kemal: altıoklar piyasada barınamadığı için sırf reklam uğruna kendince başbakanı eleştiriyor ama farkında değil kendi kendini düşürüyor 17 12 Yanıtla
  • GÜLÜNÇ: Siz biliyorsunuz da ne oluyor. Halk güvenmiyor ki size. Beceremiyorsunuz sonra yok oy çalındı bilmem ne. Geçin bunları çocuklar bile gülüyor halinize alay konusu oldunuz çoluk çacuğa... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor
    14:14 Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor

    Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kurulan kent arşivi, geçmişin izlerini takip etmek isteyenlerin erişimini kolaylaştırmak ve kentin zengin kültürel mirasını korumak amacıyla dijital ortama aktarılıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, kent arşivinde tarihi, kültürü, folkloru, gelenek görenekleri, fotoğrafları, kitapları ve eski gazeteleri bulunduğunu belirtti. Dijitalleştirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Hacıoğlu, amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş eserleri ve evrakları tarihe, bilime ve insanlığa kazandırmak olduğunu söyledi.

  • Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek
    14:14 Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek

    Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören 177 hektarlık orman arazisine 180 bin fidan dikilecek. Bursa Orman Bölge Müdürü Esat Şimşek, yangın sonrası yapılan fidan dikim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, yangında zarar gören alanların orman statüsüne kavuşması için ağaçlandırma ve fidan dikme faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman yangınlarını önleme ve mücadele konusunda çalışmalara başladığı da aktarıldı.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı
    14:12 Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da düzenlenen toplu temel atma töreninde 5.807 konutun temelini attı. Özhaseki, konuşmasında Hatay'a yapılan yatırımları ve deprem sonrası çalışmaları anlattı.

  • İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı
    14:12 İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen Mahzen-14 operasyonlarında, elebaşı dahil 50 şüphelinin gözaltına alınmasıyla bir organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlar sonucu suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon lira değerinde taşınmaza da el konuldu.

  • Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı
    14:12 Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi çağrısında bulundu ve Türkiye'nin Atina Deklarasyonu'nu ihlal ettiğini belirtti. SYRIZA, Miçotakis hükümetini şeffaf olmayan bir dış politika izlemekle suçladı.

  • Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor
    14:11 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor

    Kütahyalı çini sanatçısı Hamza Üstünkaya'nın 7 bine yakın çini deseninin kitap haline getirileceği açıklandı. Üstünkaya, çini sanatının zorluğunu ve çini yaparken duyulan heyecanı anlattı. Kendi özgün desenlerini çizen sanatçı, basılacak olan kitapların dünyada ses getireceğini belirtti.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.


Advertisement