Altıyla Üstüyle Yeni Bir Bünyan İnşa Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Altıyla Üstüyle Yeni Bir Bünyan İnşa Ediliyor

Altıyla Üstüyle Yeni Bir Bünyan İnşa Ediliyor

Bünyan ilçe merkezinde devam eden Bünyan tarihinin en kapsamlı alt yapı çalışmalarının yanı sıra 6360 Sayışı yasayla Bünyan Belediyesi hizmet sınırlarına dâhil olan mahallelerin eksikleri de bir bir gideriliyor.

17.06.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan ilçe merkezinde devam eden Bünyan tarihinin en kapsamlı alt yapı çalışmalarının yanı sıra 6360 Sayışı yasayla Bünyan Belediyesi hizmet sınırlarına dahil olan mahallelerin eksikleri de bir bir gideriliyor.

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yıl ki kilitli parke yol yapım programı kapsamında Elbaşı, Tuzhisar ve Sultanhanı mahallelerimizden sonra Karacaören, Ekinciler ve Koyunabdal mahallerinde de yol yapım ve çevre düzenleme çalışanlarına başladı. Oldukça hızlı ilerleyen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 46 mahalleyi kapsayacak şekilde oluşturulan program ile mahallelerin eksiklerini biran önce gidermek için gayretli bir çalışma sergileniyor.

Öte yandan ilçe merkezimizde ise topyekün başlatılan ve devam eden alt yapı hizmetleri nedeniyle bozulan yollarda tamir onarım ve yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Yolların tamir ve bakımı yapılırken çalışmaların tamamlandığı mahallerde ise temizlik ve yıkama işlemi uygulanıyor.

Bünyan başlatılan değişim ve dönüşüm atağı ile adeta dev bir şantiyeyi andırırken Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu devam eden kapsamlı çalışmanın Bünyan'ın geleceği için, modern bir Bünyan, sağlıklı bir gelişim için olduğuna dikkat çekerek;" İlçemiz tarihinin en kapsamlı en büyük alt yapı çalışmaları yapılıyor. Bu süreçte ortaya çıkan sorunlara anında müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu değişim sürecinden minimum şekilde etkilenmesi için gayret ediyoruz. Alt ve üst yapıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar tamamlandığında yıllardır beklenen değişim tamamlanmış olacak ve yeni bir Bünyan ortaya çıkmış olacak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıyla Üstüyle Yeni Bir Bünyan İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement